tatarelka 28.02.06, 17:25 Hello. Wiecie moze ile teraz jest urlopu macierzynskiego na 2 dzieci. Pozdrowieni dla wszystkich podwojnych mam ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keja34 Re: urlop macierzynski z blizniakami 28.02.06, 18:19 Z tego co mi wiadomo (choc jeszcze sie dokladnie nie dowiadywalam) urlop trwa 26 tygodni.Co to jest...pewnie i tak bedzie za krotko , jak juz maluchy beda na swiecie Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
tatarelka Re: urlop macierzynski z blizniakami 28.02.06, 18:25 tak, ale to chyba wedlug starych przepisow. Z tego co wiem byl projekt wydluzenia tych urlopw, ale nie wiem czy przeszedl i czy juz byl rozpatrywany. Dla mam pojedynczych mowili o 2 tygodniach, a nie slyszalam o projekcie dla mnogihc mam dziekuje i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
beba72 Re: urlop macierzynski z blizniakami 01.03.06, 06:44 Nic się nie zmieniło, nadal jest 26 tygodni. Wprawdzie projekt przewiduje wydłużenie o 2 tygodnie, ale jak na razie nawet nie bylo pierwszego czytania w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
tatarelka Re: urlop macierzynski z blizniakami 01.03.06, 07:10 dzieki.. 2 tyg. to tak malo...... ech Odpowiedz Link Zgłoś