ice-tea 03.04.06, 14:24 30 marca urodziłam sn parę Kasię(2300) i Tomka(3140), wczoraj wyszłam ze szpitala.Niestety lekarz stwierdził przy wypisie jakąś alergię,zwłaszcza synek,czy Wy też mieliście takie problemy? Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaf27 Re: tym razem ja się pochwalę 03.04.06, 16:57 Przede wszystkim GRATULACJE!!!! Szybko jestes w domku. Nie często zdarza sie że bliźniaki tak szybko wychodzą do domku. My byliśmy 8dni w szpitalu które wspominam jako koszmar minionej jesieni. Fajnie że Twoje dzieciaczki ominęła żółtaczka mechaniczna, bo my własnie dlatego spędziliśmy tyle dni poza domem. A w którym tygodniu rodziłaś? A co do Twojego pytania to szczerze mówiąc pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, jak możesz to napisz coś więcej. Buziaki dla całej powiększonej rodzinki )) Odpowiedz Link Zgłoś
olaf27 Re: tym razem ja się pochwalę 03.04.06, 16:59 Nie z alergią oczywiście ale z tym żeby lekarz stwierdził ją w trzeciej dobie. Może piłaś za dużo mleka i chodzi o skazę białkową? Odpowiedz Link Zgłoś
ice-tea Re: tym razem ja się pochwalę 03.04.06, 17:27 W szpitalu wszyscy mowili, ze bylam "dzielna"i tak długo donosiłam,tego dnia co sie urodzily mialam zaczac 39 tydzien(a syna urodzilam tydzien wczesniej), więc tym bardziej sie spodziewalam wczesniej,stres juz kolo miesiaca kiedy to bedzie i jak. W ciąży piłam dosc duzo mleka i produktów mlecznych,zwlaszcza w ostatnim trymestrze, bo wtedy po wiekszosci rzeczy czulam sie nieciekawie.] Pozdrawiam Grupowiczow! Monika Odpowiedz Link Zgłoś