trzecikot 07.01.11, 10:32 Niech mu lekką będzie i tak dalej, ale z medialnych informacji wynikałoby przeświadczenie, że jego największym dokonaniem było odczytanie testamentu Wojtyły. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwa_lady Re: Kolberger [*] 07.01.11, 11:01 Jeśli sam Kolberger "Uznał to za jedno z najważniejszych zadań aktorskich w swojej karierze" no to widac warto i o tym Jego dokonaniu przypomniec trzecikot napisał: z medialnych informacji wynikałoby prześ > wiadczenie, że jego największym dokonaniem było odczytanie testamentu Wojtyły. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Kolberger 07.01.11, 14:03 [*] Tak bardzo znałam, lubiłam, jak nie pamiętam żadnej głównej roli. Czy mnie się wydaje, czy w " listach śpiewających " był? ?? www.poomoc.pl/ Odpowiedz Link
mala200333 Re: Kolberger 07.01.11, 14:56 gala.onet.pl/0,1246976,1,1,zofia_czernicka_i_krzysztof_kolberger,tematy.html A ja go bede pamietac takiego: Odpowiedz Link
scoutek Re: Kolberger 07.01.11, 18:12 jola.iza1 napisała: > [*] Tak bardzo znałam, lubiłam, jak nie pamiętam żadnej głównej roli. nigdy nie zapomnę jego Romea w Teatrze Telewizji w 1974 roku (Bożena Adamek grała Julię) oraz dubbingu Rudy'ego w "Pogodzie dla bogaczy" Zawsze też pozostanie mi w pamięci jak w "Lecie z radiem" codziennie czytał poezję w kąciku "strofy dla Ciebie" o godzinie 11.30, na zmianę z Anną Romantowską Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Kolberger 07.01.11, 17:13 Ania Dymna powiedziała, że w tym świecie pełnym chamstwa i innych takich, Ś.P. Pan Krzysztof był artystą duszy. a w tej chorobie, tak długiej i ciężkiej, to się zgodzę z innymi opiniami - On zachowywał zasługujący na podziw spokój, pogodę, godność. Odpowiedz Link
lackzadek Re: Kolberger 07.01.11, 23:30 trzecikot napisał: > Niech mu lekką będzie i tak dalej, ale z medialnych informacji wynikałoby prześ > wiadczenie, że jego największym dokonaniem było odczytanie testamentu Wojtyły. Żaden papież nie miał, nie ma i nie będzie miał Jego głosu! [*] Odpowiedz Link