Dodaj do ulubionych

Wózek-3 Double Twinjogger

05.09.06, 17:04
Ostatnio, po intensywnych poszukiwaniach znalazłam wózek, który odpowiada
moim oczekiwaniom (prawie)...niestety nie jest dostępny w Polsce...jestem
prawie zdecydowana... wklejam linki stron na których można go
zobaczyć...napiszcie co o nim sądzicie.
www.childwheels.com/
www.baby-store.ch/product_info.php/info/p1546_Childwheels-3Double-Twinjogger-schwarz.html
www.babyjungle.nl/p4-duowagens.htm
Pozdrawiam Kasia
Obserwuj wątek
    • magdamajewski Re: Wózek-3 Double Twinjogger 05.09.06, 17:48
      mi sie niestety takie wozki nie podobaja
      • agnika1 Re: Wózek-3 Double Twinjogger 05.09.06, 21:46
        Mi się wydaje, że on się niczym nie różni od polskiego Implasta Spidera
        www.implast.com.pl/, może tylko wybór kolorów jest większy.
        • blizniaczki5 Re: Wózek-3 Double Twinjogger 05.09.06, 21:56
          Ja jestem szczęśliwą posiadaczka tego wózka od maja tego roku i jestem z niego
          bardzo zadowolona. Wygladem może faktycznie nie różni się od Implasta Spider
          Duo ( który tez mieliśmy), ale dla mnie (mam 14 miesięczne bliźniaczki)łatwiej
          się nim jeździ jest jeszcze bardziej skrętny i lżej podjeżdza sie pod
          krawężniki (ma się wrażenie że bardziej trzyma się kupy) ma naprawd bardzo
          solidna konstrukcję. Jedyną jak dla mnie "wadą" jest to że dzieciaczkom troszke
          nózki wystaja a w Implaście mieściły się i miały jeszcze zapassmile
          My kupiliśmy go w Pradze jak byliśmy na majówc ale przez internet pewnie też
          można

Jak będą jakieś pytania to śmiało proszę pytać smile
          • cytrusowa Re: Wózek-3 Double Twinjogger 05.09.06, 22:01
            no my sie namierzamy, ale tylko pod warunkiem czerokolowego.
            trojkolowce odpadają, szczegolnie przy wozku blizniaczym.

na szczescie z zakupem mam nadzieje nie bedzie problemu i dizekuje losowi, ze
            w takiej syt, gdy sa blizniaki, mieszkam za granicą, gdzie dostępnosc i wybor
            jest duzo wiekszy.
            moze to zabrzmi dziwnie, ale wydaje mi sie, ze tu ciaz mnogich jest wiecej i są
            przygotowani pod kątem blizniakow.

ale czy to jest prawda w 100procentach, bede wiedziala jak wybierzemy sie na
            wycieczke po sklepachsmile
        • blizniaczki5 Re: Wózek-3 Double Twinjogger 05.09.06, 22:01
          A jeszcze jedno jeśli chodzi o kolorystykę to jest dostępny tylko czarny ma
          jeeynie kolorowe wkładki (my mamy ciemne niebieskie), a to właśnie Implast ma
          ładne kolory
          www.moje-miminko.cz/varianty/kocarky-pro-dvojcata-baby-welt-cam-deltinm-free-line/kocarek-pro-dvojcata-free-line-spider-swing-comfort
          • kajaaa Re: bliźniaczki5 05.09.06, 22:55
            Napisałam na Priv

• shemsi1 Re: Wózek-3 Double Twinjogger 13.09.06, 15:59
      Podoba mi się. Powiedz, ile kosztuje i jak go idzie dostać. Ten Czeski też fajny
      jest smile acha, i od kiedy można go stosować, chodzi mi o to, ile m-cy musi mieć
      dziecko, czy jest tam jakiś twardy wkład, czy coś takiego?
      Ja urodzę koło stycznia i chciałabym kupić by na wiosnę był. Dzieci będą mieć
      jakieś 3, 4 m-ce
      • kajaaa Re: Wózek-3 Double Twinjogger 13.09.06, 20:23
        Wózek niestety nie jest dostępny w Polsce...my zamierzamy go sprowadzić z
        Niemiec (można go zamówić przez internet)...koszt zależy od sklepu-kraju (1600-
        2000 zł, sama spacerówka + ok. 1000 zł za dwie gondole). Zasięgałam informacji
        na jego temat...podobno rozkłada się na płasko, jest stosunkowo szeroki i
        dobrze się prowadzi.
        Pozdrawiam Kasia
        • cytrusowa Re: Wózek-3 Double Twinjogger 19.10.06, 10:04
          bylismy ostatnio w duzym sklepie i sprawdzalismy - rozkladają sie do pozycji
          lezącej, kola w miare skretne ale nie ukrrywam, ze czterokolowce lepiej sie
          prowadzą.
          wadą moze byc nieco skrzypiąca budka
          • blizniaczki5 Re: Wózek-3 Double Twinjogger 19.10.06, 21:37
            no nie wiem czy czterokołowce lepiej się prowadzą, ja używam ten wózek od 6m-cy
            koła są super skrętne -360 stopni bardziej się nie da smile (można skręcać wózek
            jedną ręką bez żadnego wysiłku, co raczej nie jest możliwe w czterokołowcach
            chyba, ze mają dwa koła skrętne), a moja budka nic a nic nie skrzypi
            • cytrusowa Re: Wózek-3 Double Twinjogger 19.10.06, 21:47
              no widzisz - co czlowiek, to opinia innasmile

a z tą budką to moze i kwestia nwoosci, ta skrzypiąca to wozek wystawiony w sklepie
    • malgoriam Re: Wózek-3 Double Twinjogger 13.09.06, 17:59
      polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka