Dodaj do ulubionych

Waga ciężka II ;)

IP: *.* 23.10.02, 21:52
Witajcie :)Ważyliśmy się wczoraj i w szoku donoszę, że moje 5,5 - miesięczne chłopaki ważą : Krzysiu 10,3 a Michaś 9,5 kg. :OMają też po dwa zęby. Poza tym tak się rozruszali, że bezpieczni są już tylko na podłodze (tam zagraża im tylko jęzor kochajacego pieska).Nie ma już chyba wątpliwości, że chłopaki są dwujajowe bo różnia się prawie we wszystkim. To nie przeszkadza im jednak w nawiazywaniu coraz bliższych kontaktów. Ostatnio bardzo lubią leżeć na przeciwko siebie na brzuszkach. Zaśmiewaja się wtedy na cały głos i coś jakby gadają. :lol:Ale fajnie mieć bliźniaki :love:Pozdrawiam wszystkich JagnaP.S. Rówieśnicy bliźniakowi odezwijcie się. Co u Was?
Obserwuj wątek
    • Gość: zadowolona Re: Waga ciężka II ;) IP: *.* 23.10.02, 22:32
      Fajnie mieć bliźnięta, teraz już tak, moi chłopcy nie są chyba rówieśnikami Twoich, bo maja trzy latka (za dwa dni) - ale to zleciało!!! Ale jako, że też mam Michałka czułam się w obowiązku skrobnąć coś. Pozdrawiamy wagę ciężką Anka Misiem i nieKrzysiem, ale Bartusiem
    • Gość: Sebastian_T Re: Waga ciężka II ;) IP: *.* 24.10.02, 08:23
      ekhm, ekhm... nasi chlopcy byli wczoraj na badaniu kontrolnym i w wieku 11 miesiecy waza: 9050 (Kamil), 9080 (Andrzej)... wzrost (odpowiednio) 73,5 i 73 cm ;-)i tez uwielbiaja lezec naprzeciwko siebie i sie zasmiewac (wyglada to, jakby jeden drugiemu opowiadal jakis dowcip, slychac np. "bla ba da hej ala" i gromki smiech ;-) ). poza tym gadaja do siebie, nawoluja sie, namawiaja do "zbrojenia" czegos (np. jeden gdzies idzie, oglada sie na drugiego, cos tam mu krzyknie i razem juz biegna w jedno miejsce).super jest miec blizniaki :-)S. (z upowaznienia Asi, ktora w pracy nie moze wejsc na forum... :-( )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka