IP: *.* 09.11.02, 09:25
Hej prosze was mamy o pomoc. Wiem że ten post powinien być w wątku kupię ale sądze że tu szybciej uzyskam pomoc. Mianowicie tu w Świnoujściu nie moge kupić foli do wózka prosiłam aby mi sproawdzono ale nic z tego. Model wózka to Inglesina Twin Jet. Jeśli możecie mi pomóc bardzo prosze bo mi dziewczyny mokną.Magda Natulka i Zuza
Obserwuj wątek
    • Gość: kasienkkaa Re: Folia IP: *.* 09.11.02, 12:48
      zajrzyj na stronke www.inglesina.com moze tam znajdziesz? ja tam bylam, ale nie widzialam , ale moze ty znajdziesz? poza tym jest tam wozek TwinJet QN 1 wiec nie wiem, czy to ten sam, o ktorym piszesz Pozdrawiam Kasienka
    • Gość: mamamisi Re: Folia IP: *.* 09.11.02, 18:31
      a próbowałaś kupić dwie folie na standardowe parasolki i pokombinować tak ,zeby pasowało?.jesteś bardzo zaradną mamą tak przynajmniej wynika z twoich postów,napewno poradzisz sobie pozdrawiam emama
      • Gość: madziara Re: Folia IP: *.* 09.11.02, 23:13
        To nie jest tak, ponieważ pokrowiec na nóżki jest jedną całością.Błagam zbliża się zima i deszcze jeśli możecie się zorientować w sklepach ja pokryje koszty. To dla mnie ważne, znalazłam strone www.inglesina.pl pisałam do nich ale nie odpisałi :(.Pomóżcie Magda
    • Gość: Jagna_26 Re: Folia IP: *.* 10.11.02, 09:21
      Cześć MagdaMam taki wózek jak Ty i folię do niego kupiłam normalnie w tym samym sklepie (tak naprawdę to "wcisnęli" ją mężowi przy zakupie wózka, sami jakoś o tym nie pomyśleliśmy :) ).Obiecuję, że we wtorek rano tam zadzwonię i zapytam czy mają te folie, oczywiście jeśli to cały czas aktualne.Problem w tym, że mieszkam w Kielcach i nie wiem czy nie wolałabyś poszukać gdzieś bliżej.W każdym razie ja się dowiem i dam znać.PozdrawiamJagna
      • Gość: madziara Re: Folia IP: *.* 10.11.02, 13:16
        Dzieki Jagna za chęci odezwali się do mnie z inglesiny i maja mi wysłać. Jeśli co by poszło nie tak to wtedy jeśli bądziesz mogła to mi pomożesz. Bo dziś na spacerku nieoczekiwanie spadł grad :(.Pozdrawiam i dziękuje wszystkim Magda
    • andy999999 Re: Folia 03.08.16, 12:51
      Dobre folie stretch można kupić od producenta w Skarszewach. w firmie Folplast2. Polecam.
      • pajesia Re: Folia 13.08.16, 13:55
        myślę, że po czternastu latach, wyżej wspominana folia raczej już nie jest potrzebna wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka