Dodaj do ulubionych

Poznajmy sie

IP: *.* 01.12.02, 01:31
Czesc wszystkim !!!W Srode 27.11 o godzinie 20:48 (w IMiDZ) zostalem ojcem pieknych blizniakow , Jagody i Jakuba !!! 2040g, 48cm oraz 3140g,53cm (ale roznica co nie :), oczywiscie chlopak objadl siostre :)))Wczesniej czytalisy posty na tej grupie i macie racje, to nieopisane wspaniale i wyjatkowe szczescie kiedy pojawiaja sie w naszym zyciu tak piekne male istotki :) Jestesmy PODWOJNIE SZCZESLIWI :)Jesli ktos z was ma ochote na blizsze poznanie to zdjecia z pierwszych minut zycie sa tu: http://www.safeland.org/gallery/misiePozdrawiamy wszystkie blizniaki i ich rodzicow !!!Jagoda,Kuba,Iwona i Krzysztof
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika25 Re: Poznajmy sie IP: *.* 01.12.02, 09:27
      Witam gorąco najmłodsze bliźniaki na forum.Drobną Jagódkę i dużego Kubusia.Podwójne gratulacje dla podwójnych RodzicówMonika z Krzysiem i Kubusiem
    • Gość: asia_t Re: Poznajmy sie IP: *.* 01.12.02, 11:51
      witamy na forum nasze najmłodsze bliźniaki! Serdecznie zapraszamy do Warszawskiego Klubu Bliźniaka!Duuuużo zdrówka dla maluszków, mleczka dla mamusi i spokojnych nocek dla obojga rodzicówasiaT
      • Gość: XXL Re: Poznajmy sie IP: *.* 01.12.02, 12:19
        Śliczna parka- gratulujemy... malutka taka sama jak mój Kubuś w chwili narodzin. Ważył 2050 g ale szybko urósł...Pozdrawiamy...Mija z Asią, Michałem i Kubą
    • Gość: 2004 Re: Poznajmy się - czyżby urodzaj na Bliźniaki?;-))) IP: *.* 01.12.02, 13:50
      GRATUJEMY!!! :bounce: :bounce:A tak przy okazji, pamiętacie przyszłoą Mamę, która przedstawiła się na forum jako RELANGA? Mam nadzieję, że się na mnie nie obrazi, ale ponieważ nie ma stałego dostępu do internetu, pozwolę sobie oznajmić wszem i wobec, że 20.XI w szpitalu na Madalińskiego przyszły na świat poprzez cc kolejne Bliźnięta - Krzyś i Gabrysia!!! :hap: :hap: O tym ile ważyły, w którym tygodniu ciąży się urodziły itd. mam nadzieję, że wktórce napisze nam osobiście Mama.Coraz więcej nas, prawda? ;) ;)Pozdrawiamy!!!- Iwona z Juleńką i Zuziaczkiem
    • Gość: kasienkkaa Re: Poznajmy sie IP: *.* 01.12.02, 21:51
      Gratulacje !!!!! wszystkiego naj naj naj sla rodzicow i malenstw !!!! zyczy oczekujaca blizniat Kasienka z rodzinka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka