shemsi1 04.04.07, 18:52 kurcze.............. 1 juz przyszedł ten pojedynczy Lola.... jeszcze rano sie dziwilam czym sie tak zachwycacie, na zdjeciach mnie nie powaliły.... moze CENĄ.... matko.. JAKI BAJER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <respect> <respet> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaka154 Re: dostalam wozki bebe confort :) 05.04.07, 09:28 jak dostaniesz twin club proszę o wrażenia!!!!! A bedziesz miala wersje ze spacerówką czy z fotelikami? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: dostalam wozki bebe confort :) 05.04.07, 11:53 Fajnie a właśnie jaki ten podwójny wozeczek, jaki model? I pochwal sie skąd dostałaś ?? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: dostalam wozki bebe confort :) 05.04.07, 16:48 twin club i lola dzis przyszedł twin club, dlugi taki, ale porzadny twin club, mamy stelaz plus 2 foteliki, siedzisko mamy dokupic b promocyjnie nas maja skasowac, a loola, stelaz, siedzisko i fotelik ten loola to bajka, a twin club, zobaczymy na razie tak dziwnie sie czuje jak go prowadze... wy lubicie nim jezdzic? moze sie przyzwyczaje podoba mi sie stelaz, ze taki maly sie sklada i funkcjonalnosc. Koziczki dostały wózki od sponsora z okazji okazania buziek w gazecie nie liczylismy na to... myslelismy ze pare pampersów, kaszek, a tu taka niespodzianka!!! szalenie miła... b1.lilypie.com/tJpnp1.png Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: dostalam wozki bebe confort :) 05.04.07, 20:47 SUPER BARDZO SIę CIESZę Gazetkę kupię na pewno pozdrawiam serdecznie Dika Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: dostalam wozki bebe confort :) 05.04.07, 21:54 dzieki noooooooooo mysle ze kupicie Odpowiedz Link Zgłoś
nata102 Re: dostalam wozki bebe confort :) 09.04.07, 12:05 GRATULACJE! Jaka to gazeta? Napisz koniecznie, to kupię )) Odpowiedz Link Zgłoś
kaka154 Re: dostalam wozki bebe confort :) 06.04.07, 14:47 shemsi a z technicznego punktu widzenia, jak jest w praktyce z zapinaniem i wypisnaniem fotelików do twin club, oraz skladnaiem stelaża?? Powiedz nam cos więcej Odpowiedz Link Zgłoś
puszek111 Re: dostalam wozki bebe confort :) 11.04.07, 17:52 Miałam twin club dla moich bliźniaczek z siedziskami Opera i aż żałowałam, że nie wiedziałam o tym wózku wcześniej, bo zamiast pierwszego głębokiego miałabym dwa foteliki samochodowe na stelażu od twin cluba. Wózek był super, wytrzymały, solidny, skrętny, lekki jak na wózki bliźniacze, świetnie się składał do bagażnika. Miał tylko dwie wady: brak podnóżków dla dzieci i kiepsko jeździł po śniegu i piachu jak już dziewczyny trochę przybrały w kilogramach (zagrzebywał się i przednie kółka te kręcące się uciekały i blokowały się, trzeba było je blokować blokadą i tak przejeżdżać przez grząski teren). Nie ma idealnych wózków dla bliźniąt, ale ten jest naprawdę wart polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 kaka 14.04.07, 16:40 stelaz jedna reka mozna złozyc, na bardzo mały!!SUPER! a foteliki tez, 2 przyciski klik klik i wyskakuja na razie w domu je mam bo sie fajnie bujają i jak male wariuja to je woze. Teraz w nim spią Odpowiedz Link Zgłoś