papasowa Re: Implast spider i parasolki 13.04.07, 21:03 oops za szybko wcisnelam................mam w komplecie tylko 1 parasolke . czy ktos wie gdzie mozna kupic i za ile druga i czy w ogole da sie zainstalowac te druga? Odpowiedz Link Zgłoś
madzonga00 Re: Implast spider i parasolki 13.04.07, 21:20 hej. Mam Iplasta z dwoma parasolkami, kupiłam wszystko razem na stronie www.ebaby24.pl. Za te różne dodatki, bo jeszcze z torbą zapłaciłam znacznie mniej niż w cenach katalogowych u producenta. Myślę, ze tam możesz szukać. Ja na razie korzystałam tylko z jednej, którą sobie przyczepiłam z prawej strony wózka (drugą myślę zamontować po lewej), wię tak z ciekawości- gdzie ty mocowałaś swoją, że pytasz czy mogą być 2 zamontowane? Odpowiedz Link Zgłoś
papasowa Re: Implast spider i parasolki 14.04.07, 22:16 wlasnie jeszcze nie montowalam i dlatego pytam )) Odpowiedz Link Zgłoś
madzonga00 Re: Implast spider i parasolki 15.04.07, 11:47 cześć. pogrzebałam w papierach i mam cenę parasolek: 35 zł. sztuka Odpowiedz Link Zgłoś