shemsi1 21.04.07, 10:17 Dzis sie ukazała w kioskach ja juz mam pare byków strzelili, ale ogólnie fajnie wyszlo zapraszam do kupna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blizniaki14 Re: Jestesmy w gazecie dla mam Baby :) 21.04.07, 11:50 Ja właśnie idę na spacerek, to kupię na pewno bo już na nią czekałam pozdrawiam DIKA Odpowiedz Link Zgłoś
prolens Re: Jestesmy w gazecie dla mam Baby :) 21.04.07, 20:06 Kupiłam Fajny reportaż, a Ty shemsi masz piekne włosy, tak na marginesie . Całusy dla trzech Twoich dziewczynek! Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: Jestesmy w gazecie dla mam Baby :) 22.04.07, 19:46 Czytałam, fajny artykuł nawet jeśli trochę naciągany. Mój artykuł w Mamo to ja tez był ciut przekłamany tak już to jest nawet zdjęcie nam wtedy beznadziejnie obrócili. Fajna z was rodzinka, ładne fotki. slicznie wyglądasz jako matka 4 dzieci gratuluję całej rodzince aha a datę porodu chyba też źle podali, co? rodziłaś chyba w styczniu, nie w lutym, wiem, bo w lutym to ja rodziłam, a ty m-c wcześniej prawda pozdrawiamy serdecznie DIKA z rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
aggy80 Re: Jestesmy w gazecie dla mam Baby :) 22.04.07, 21:10 wlasnie przeczytalam artykul piekne zdjecia slicznej rodzinki! pozdrowienia aga Odpowiedz Link Zgłoś
trojakowamama Re: Jestesmy w gazecie dla mam Baby :) 23.04.07, 13:32 Kupiłam dzisiaj, jeszcze nie zdążyłam przeczytać, ale obejrzałam. Ja chyba przy moich trzech urwisach jeszcze długo nie będę wyglądała tak "świeżo" jak Ty. Od dwóch lat widać po mnie że jestem niedospana Pozdrawiamy cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: Jestesmy w gazecie dla mam Baby :) 23.04.07, 22:51 dzieki wam wielkie blizniaki14, no, pomylili sie 12 st. urodzilam. na ostatniej stronce kozki tez są ja wysłalam bo nawet nie sniłam o artykule a kiedy wy byliscie, w jakim numerze?? moze mam? albo linka daj Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 shemsi1 24.04.07, 08:52 Widziałam też fotkę na ostatniej stronie. ja byłam w Mamo to ja w numerze lutowym (pisałam chyba o tyum kiedyś), jeszcze w ciąży na zdjęciu z Antosiem, tekst krótki i trochę naciągany wygrałam wtedy konkurs Huggies. Teraz też wyślę zdjęcia dzieci ale do "Dziecka" tam była kiedyś fotka Tonia w 2005 my tez tacy medialni hehehehe pozdrawiam gorąco i podziwiam was, macie o jedno dziecko więcej niż my buziaki ( w ogóle to pochodzimy z USTRONIA a w Tychach mam koleżanki ze studiów, tylko teraz ten cholerny Grudziąz beeee ) DIKA Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: Jestesmy w gazecie dla mam Baby :) 26.04.07, 20:05 Super rodzinka. Gratuluję dziewczynek . Bardzo fajny artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
ewa054 Re: Jestesmy w gazecie dla mam Baby :) 26.04.07, 22:25 Śliczne laleczki. Gratulujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
asica.p Re: Jestesmy w gazecie dla mam Baby :) 27.04.07, 22:52 juz o Was czytalam, pieknie wygladacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś