beatapiw 30.08.07, 12:50 Witam Mamy bliźniaków Czy któraś z Was ma ten wózek? Czy z gondolkami? Jak się sprawdza? Cena jest powalająca - 3500 zł, nie wiem czy jest wart tej ceny.. Zastanawiam się jeszcze na Peg Perego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: wózek jane twin two 30.08.07, 16:54 Ja chciałam ten wózek jane, ale zobaczyłam, że nie rozkłada się jedno siedzisko na płasko, poza tym jedno siedzisko też nie ma podnózka. Kupiłam Peg Perego i jestem super zadowolona, bo dzieciaki mogą siedzieć jak się da, przodem do siebie, tyłem do siebie, jeden za drugim. MOje jeszcze leżą, bo mają 6 tygodni. Kierownica jest super. Z fotelikami daliśmy wlasnie 3500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
beatapiw Re: wózek jane twin two 30.08.07, 20:08 Właśnie - jak się prowadzi peg perego? nie masz problemu z podjeżdzaniem np. na wysokie krawężniki, podjazdy dla wózków typu rynienki? Ja akurat mieszkam w takim miejscu, gdzie idąc do lekarza mam do pokonania kilka takich podjazdów, stąd moje pytanie Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: wózek jane twin two 30.08.07, 21:03 Na niskie krawężniki koła dają radę. Na średnie też. Z wysokimi gorzej, ale ja podnoszę lekko wózek i jest ok. Narazie moje maluchy mało ważą, ale jak już będą miały po 8 kilo to będzie gorzej. Wszystkiego mieć nie można..szerokie wózki też są okropnie cięzkie. A kierownicy dałabym Nobla. Jest tak zwrotny przez to wózek, że szok. Co do podjazdów, to nie jest lekko. Z racji wagi i długości wózek lekko ucieka do przodu i trzeba troche siły by nad nim zapanować. ja jestem mała i chuda a daję radę . O zaletach wózka długiego przekonałam się wczoraj gdy musiałam wjechać do przychodni na szczepienie. Szerokim bym nie wjechała. Dwójkę dzieci musielibyśmy z mężem nosić po korytarzach. A tak..super sobie wjechałam. Odpowiedz Link Zgłoś