justyna1130 06.10.07, 16:40 napiszcie model, może to mi pomoże w wyborze ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
100ania Re: Mamy , jaki Wy używacie wózek bliźniaczy? 06.10.07, 16:52 Implast Spider i mała spaceróweczka Peg Perego Aria Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Mamy , jaki Wy używacie wózek bliźniaczy? 06.10.07, 17:55 Wciąż jeżdżę Inglesiną, u mojej mamy mam Mikado, od teściowej miałam dostać spacerówkę Graco ;P (ale już chyba nie dostanę, bo zła synowa jestem ) a czasami wychodzę na dwie spacerówki laski, z czego jedna to Tako a druga to nie wiem, ale chcę zamienić również na Tako, bo są nierówne i łącznik zawodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
mlndnn Re: Mamy , jaki Wy używacie wózek bliźniaczy? 06.10.07, 19:14 Ciągle ten sam od prawie 11 miesięcy i nie zapowiada się na zmiany: Peg Perego Duette SW Odpowiedz Link Zgłoś
mlndnn Re: Mamy , jaki Wy używacie wózek bliźniaczy? 06.10.07, 19:15 Poza tym wózek ma pasować TOBIE, a nie innym. To TY będziesz go używała, a nie inni. Życzę udanego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: Mamy , jaki Wy używacie wózek bliźniaczy? 06.10.07, 19:20 od początku czyli od 8 miesięcy Mothercare Urban Detour, trójkołówka. Jak dla mnie lepszego nie ma i nie zamienię go na żaden inny pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
stemonia Re: Emmaljunga Twin Cerox 360 n/t 06.10.07, 21:02 my may urban detour z mothercare i jestem bardzo zadowolona, zwrotny i łatwy w prowadzeniu, jak nie mieszczę się z wjazdem to zdejmuję koło polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: Mamy , jaki Wy używacie wózek bliźniaczy? 06.10.07, 21:40 przez pierwszy miesiąc pp duette sw potem na spacery inglesina biposto (dla mnie najlepsza) i stelaż pp z fotelikami do samochodu odkad dzieci wyrosly z fotelikow to na spacery inglesina zamiennie z instepem do samochodu spacerówka combi Odpowiedz Link Zgłoś
twinsy07 Re: Mamy , jaki Wy używacie wózek bliźniaczy? 10.10.07, 15:43 My mamy Teutonię aluminiową. Super wózek, z przodu ma dwa skrętne kólka, dzięki czemu bardzo dobrze sobie radzi w sklepach. Leciutko jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
mkyrcz Re: Mamy , jaki Wy używacie wózek bliźniaczy? 10.10.07, 23:56 Peg Perego Duette SW - rewelacja! I na spacery i na wyjazy samochodem /montowanie fotelików samochodowych na stelarzu/. Polecam - moje chłopaki mają 5 m-cy i na razie tylko tym wozem jeżdżą i jak na razie nie mamy planów do zmiany Odpowiedz Link Zgłoś