Dodaj do ulubionych

krzesełko do kąpieli

10.01.08, 14:03
czy ktoś używa takiego wynalazku
Obserwuj wątek
    • blizniaki14 Re: krzesełko do kąpieli 10.01.08, 14:35
      My mamy jedno po starszym synku, teraz dokupiłam drugie, super sprawa. POLECAM
      kupiłam i pierwsze i to drugie używane, za jedno płaciłam jakieś 40 zł i to są
      jedne z najlepiej wydanych przeze mnie pieniędzy na dzieci smile nie muszę się
      martwić,że jak będę trójkę kąpać, któreś mi się przewróci w wannie , dzieciaki
      mogą chlapać się do woli smile
      pzdr
      • cytrusowa Re: krzesełko do kąpieli 10.01.08, 21:22
        nie znam teog wynalazku podrzcicie jakis link?
        • blizniaki14 Re: krzesełko do kąpieli 10.01.08, 21:46
          www.allegro.pl/item293602875_obrotowe_krzeselko_fotelik_do_kapieli.html
          albo
          www.allegro.pl/item293568418_fotelik_krzeselko_flipper_do_kapieli_w_wannie.html
          smile prosiem smile
    • anna_sla Re: krzesełko do kąpieli 10.01.08, 23:00
      dwa mi się nie przydały. Licytowałam od jednej kobiety dwa foteliki (miała
      trzy), dwa przegrałam został mi się jeden i w sumie dobrze. Pierwszy usiadł
      Bartek, miał wzmożone napięcie mięśniowe, więc i szybciej wiele rzeczy robił bo
      szybciej "został postawiony do pionu". Uciekał mi już z leżaczka do kąpieli a
      już czasem i sadzaliśmy go na kolanach więc wsadziłam go w ten fotelik.
      Tymczasem Krzyś nie był gotów do siedzenia, wciąż mu brakowało dużo i po prostu
      Bartek siedział a Krzyś nadal leżał. Kiedy i Krzyś usiadł Bartek był już gotów
      do zupełnie samodzielnego siedzenia, więc i drugi fotelik był tu zbędny.. Fotki
      dorzucę potem bo mi pb nie działa..
      • anna_sla fotki 10.01.08, 23:27
        www.photoblog.pl/annas/2298880
        www.photoblog.pl/annas/3264798
        www.photoblog.pl/annas/4093806
    • anita334 Re: krzesełko do kąpieli 11.01.08, 11:19
      U nas jedna z najlepszych inwestycji.Moje dzieci sa bardzo
      zywiołowe.Korzystam z fotelików flipper do tej pory {mają 29
      miesięcy]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka