aga29krakow 21.04.08, 15:48 Cześć,jestem mamą dwuletnich chłopców i mam pytanie czy wasze dziecikąpią się jeszcze w wanience czy już w normalnej wannie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_i_dzieci Re: wanienka 21.04.08, 15:53 Moje maluchy przez pierwsze kilka miesięcy kapałam w umywalce . Potem w dużej wannie. Nie wyobrażam sobie mycie dwulatków w wanience ;p Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: wanienka 21.04.08, 16:39 moje od dawna w duzej wannie (chyba od ok. 6-7m-ca zycia), razem. uwielbiaja sie kapac! jesli nie kapiesz w duzej wannie, a chcesz, to kup na poczatek mate antyposlizgowa, dzieki niej dzieci beda czuly sie pewniej! Odpowiedz Link Zgłoś
chrust5 Re: wanienka 21.04.08, 18:45 Maja prawie poltora roku, od dobrych kilku miesiecy maz kapie je w duzej wannie. razem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: wanienka 22.04.08, 09:06 w wannie, od 2 meisięcy chyba (mają 9 miesięcy)...ale mamy krzesełka do kąpieli flippera, wiec nie muszę ich trzymać. 2-latki w wanience? Mieszcza się? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: wanienka 22.04.08, 12:29 w soboty w normalnej wannie, codziennie w brodziku pod prysznicem. dziewczyny skonczyly dwa dni temu 16mcy Odpowiedz Link Zgłoś