Dodaj do ulubionych

Proszę o każdą pomoc

30.06.16, 17:48
Witam wszystkich czytających ten wpis. Mam 17 lat i nie długo zostanę mamą. Urodzi nam się synek mam kochającego chłopaka,który robi wszystko,abym miała dobrze ale potrzebujemy pomocy nie chodzi tu jedynie o kasę tylko bardziej o rzeczy materialne. Musimy zrobić remont pokoju żeby dziecko miało wygodne miejsce i bardzo są nam potrzebne materiały i akcesorie dla dziecka takie jak : wózek,wanienka,łózeczko ,meble ,tapety i różne artykuły budownicze i nie tylko. A jak narazie nas nie stać na zakup Mamy też dużo do spłaty w bankach i nie tylko i każdy grosz dobry . Proszę o jaką kolwiek pomoc . Możecie do mnie pisac na podany e mail 15jagoda15@gmail.com Z góry dziękuje .
Obserwuj wątek
    • karme-lowa Re: Proszę o każdą pomoc 30.06.16, 18:15
      Musisz przeczytać regulamin, przesłać dokumenty itp.
      • palacz67 Re: Proszę o każdą pomoc 01.07.16, 06:41
        Witam, przeczytaj regulamin. Jeśli sytuacja się potwierdzi to zorganizuję pomoc dla Was, pozdrawiam.
        • mama17lat Re: Proszę o każdą pomoc 01.07.16, 07:57
          Przeczytałam i co dalej ?
          • palacz67 Re: Proszę o każdą pomoc 01.07.16, 08:44
            Odpowiedz na pytania ze szpilki i wyślij dokumenty potwierdzające Twoją trudną sytuacę materialną. Skąd jesteś, mam trochę rzeczy dla noworodka ale np. wanienki nie oplaca się wysyłać. Pozdrawiam
            • palacz67 Re: Proszę o każdą pomoc 01.07.16, 08:47
              forum.gazeta.pl/forum/w,615,155056510,155056510,Zasady_korzystania_z_pomocy_.html
              • marta.p-s Re: Proszę o każdą pomoc 08.07.16, 10:05
                Ja mam do oddania łóżeczko, więc napisz skąd jesteś, bo pewnie nie opłaca się wysyłać. Może akurat jesteś gdzieś z okolic. Jeśli udokumentujesz swoją sytuację to jeszcze coś pewnie by się udało zorganizować dla maluszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka