twinsy07 26.04.08, 16:14 Moi chłopacy niedługo będą mieli roczek i cała rodzina wypytuje, co mają kupić na urodzinki? Dziewczyny, jakie prezenty dostały Wasze bliźniaki? Co było ekstra, a co całkowitym niewypałem? Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: co na roczek? 26.04.08, 20:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=574&w=78584249 osobiscie na zblizajaca sie wiosne i lato kupilabym maluchom rowerki dla dzieci nie sa tanie, wiec moze warto wykorzystac okazje, ze rodzina chce sie dorzucic Odpowiedz Link Zgłoś
twinsy07 Re: co na roczek? 26.04.08, 21:38 dzięki za linka Jakoś nie zauważyłam tego tematu. Też myśleliśmy o rowerkach i zastanawialiśmy się nad takim autkiem na dwie osoby, są na pilota. Ale to chyba za szybko i autko kurzyłoby się w garażu : ( Odpowiedz Link Zgłoś
ewcians A ja polecę świetną zabawkę! 03.05.08, 01:45 Jedyna w swoim rodzaju, dodatkowo PANCERNA! Kubuś Puchatek, który opowiada historyjki i śpiewa piosenki! www.allegro.pl/item355450543_kubus_puchatek_po_polsku_disney_tania_wysylka.html Nie przypuszczałam, że to będzie aż taki HIT! Zuzia Kubusia kocha ponad życie - bije się z Bratem o niego, musi go mieć w łóżeczku do zasypiania, i ledwie otwiera oczka i już go włącza! Radochę ma z tej zabawki nieprzeciętną, Kubuś z Małą je, śpi, zasypia, targa go ze sobą dosłownie wszędzie. Kacperek natomiast jako Gentelmen , korzysta z każdej okazji gdy może się nim pobawić..... Dzieciaczki moje mają już prawie 18 m-cy, a Kubuś molestowany jest przez nie bezustannie, do dziś gra i opowiada historie bez zarzutu, jeszcze miesiąc temu tańczył - ale Zuzia podczas bardzo intensywnych "kocham cię misiu" złamałam mu kręgosłup i już tylko czasem drgie na boczek, natomiast nadal rusza mordką (ustami) gdy coś mówi albo śpiewa. Polecam tę zabawkę, naprawdę warto ją kupić Odpowiedz Link Zgłoś