mamakubusia9 09.05.08, 23:08 jakie polecacie poduszki do karmienia dla bliźniąt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika324 Re: poduszka do karmienia 11.05.08, 22:04 nie wiem czy to ma znaczenie jaka jest ta poduszka, poprostu uniwersalna. nie we wszystkich przypadkach sprawdza się, być może ja byłam poprostu mało obrotną osobą.Jeżeli jesteś z warszawy, to mogę ci oddać nówkę, ponieważ ja nie potrafiłam na niej karmić. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia9 Re: poduszka do karmienia 11.05.08, 23:13 o dzięki, ale niestety nie jestem z Warszawy. Mam taką zwykła poduszkę do karmienia, ale słyszałam, że lepsze są takie większe specjalnie dla bliźniaków dlatego pytam Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: poduszka do karmienia 13.05.08, 09:58 a skad jestes? bo moze z Trojmiasta? ja tez mam poduszke nowke mam firmy Monogram, rowniez w ogole jej nie uzywalam, oprocz jednego razu, kiedy sprobowalam... moja Martusia byla od poczatku tak zazdrosna o brata, ze nie pozwalala mu lezec przy drugim cycku, byla zawsze strasznie niespokojna... jak sama lezala bylo ok wiec nie karmilam ich razem nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
asiatryki Re: poduszka do karmienia 14.05.08, 10:44 Ja swoją poduszkę uszyłam sama i byłam z niej bardzo zadowolona, zaczęłam karmić na niej już w szpitalu i razem maluchy karmiłam ponad pół roku, a czasami zdarza się jeszcze teraz gdy maja już rok. moja miała wkład z kulek styropianowych, ale co jakiś czas trzeba je było uzupełnać. Wydaje mi się, że lepsza byłaby z pianki, no i oczywiście lepsza jest większa, bo po jakimś czasie dzieciom jest mało wygodnie. Ważna jest też poduszka pod plecy, bo mi niestety wysiadały. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia9 Re: poduszka do karmienia 15.05.08, 19:36 Jestem ze śląska Spróbuję karmić na tej poduszce co mam, bo w sumie to nie wiem czy dam radę karmić ich jednocześnie, jutro wychodzą wreszcie ze szpitala to się okaże A jakby co to sobie kupię jakąś inną Odpowiedz Link Zgłoś
keja34 Ta i tylko ta: 18.05.08, 11:17 www.doubleblessings.com/servlet/Detail?no=5 ma poduszke pod plecy.Karmilam do roku czasu.Potem oddalam do szpitala na oddzial. Popatrz czasem sa na allegro jak nie to z tej str musisz miec kogos w USA kto Ci to kupi bo do Polski nie wysylaja chyba,ze wpisz jeszcze model na google i znajdziesz inna str z wysylka miedzynarodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kremenaj Re: poduszka do karmienia 21.05.08, 17:51 hejka, u mnie tez sie sprawdziala "EZ-2-Nurse Twins" INFLATABLE Pillow & Pump (Includes Back Pillow), nie za dlugo nia jednak karmilam bo mi jedna chciala zwisac podczas karmienia, z poduszki pod plecy korzystalam za to bardzo dlugo i bardzo mi pomogla. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś