pamplemousse1 18.03.09, 21:19 chciałabym kupić nieoryginalne nosidełka do wózka PP SW dla niemowląt, możecie macie jakieś pomysły gdzie i jakie? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliza Re: gondolka-nosidełka do Peg Perego 18.03.09, 22:07 Moje listopadowe dzieciaki jeździły w PP bez gondolek, nosideł. Na rozłożone na płasko siedzisko spacerowe kładłam złożony na pół rożek, potem malucha w kombinezonie i przykrywałam kocykami. Uważam te nosidła za zbędny wydatek, poza tym dzieci ponoć dość szybko z nich wyrastają. Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe10 Re: gondolka-nosidełka do Peg Perego 19.03.09, 09:13 Moje marcowe dziewczyny, podobnie jak julizy, bez nosidełek były wożone. Tylko my kładliśmy kocyk nie rożek Odpowiedz Link Zgłoś
cugier Re: gondolka-nosidełka do Peg Perego 19.03.09, 09:44 ja kupiłam w hurtowni polskiej firmy za 80 zł (Calineczka w Warszawie - sprzedawcy sami proponują tańsze rozmiązania). Pasowały super i używałam dość długo tzn. do momentu jak zaczeli siadać. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: gondolka-nosidełka do Peg Perego 19.03.09, 10:20 ja też w calineczce kupowałam. tam wybralismy sobie kolor i zamówilismy o kilka cm węzsze gdyż lepiej pasowały. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_gdn Re: gondolka-nosidełka do Peg Perego 19.03.09, 12:20 Ja kupiłam za 95 zł/szt gondolki w Calneczce, pod kolor wózka. Nie wyobrazam sobie wozić takich maluszków w rożku. Fakt na długo Ci nie starczą, tylko na 1 sezon ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: gondolka-nosidełka do Peg Perego 19.03.09, 19:23 ja też mam obawy co do wożenia maluszków bez zabezpieczenia, nie jest to aż tak duży wydatek, a jaki komfort psychiczny. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: gondolka-nosidełka do Peg Perego 28.03.09, 21:35 ja mam wózek i po dokładnym zmierzeniu siedzisk po rozłożeniu nie jestem pewna czy www.allegro.pl/item583598567_gondolka_nosidelko_do_wozka_tanio.html nie będą za szerokie? jak rozłoży się siedzisko to od połowy ma 30 cm szerokości, mhmmm, sama nie wiem... czy nosidło jest usztywnione na całej długości? Odpowiedz Link Zgłoś
mika324 Re: gondolka-nosidełka do Peg Perego do pamplemous 29.03.09, 13:07 własnie dziewczyny obmierzcie dokładnie a dotyczy to szczególnie pierwszego wózka, który teoretycznie przy rozłożonych wóżkach ma mniej miejsca.Ja miałam nosidełka, ale u mnie dzieci urrodziły się w pazdzierniku, czyli miałam całą zimę przed sobą.Nosidełka nie były za bardzo wygodne tzn ciężko je był tam wepchnąc, a napewno nie było mowy o swobodnym wkładaniu i wyjmowaniu za każdym razem.PP ma swoją drogą coś takiego w podpórce na nogi taki plastik, który jak sie rozłoży( prostopadle do wóka) to blokuje by dziecko nie wysunęło się .Odkryłam t o dopiero po fakcie, może za mało fachowo to określiłam, ale to jest całkiem uzyteczne.Ja co do nosidełek szczególnie wiosną i latem t o zastanawiałabym się.Po trenuj w sklepie z oryginalnymi i zobacz jak to ciężko się wkłada.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gnesik Re: gondolka-nosidełka do Peg Perego do pamplemou 29.03.09, 16:24 Ja też mam z Calineczki, kolor dobrany pod wózek, mieszczą się bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
mamablizniakow_0 Re: gondolka-nosidełka do Peg Perego do pamplemou 29.03.09, 22:07 hej mamuski ja tez wozilam swoje babelki w takich gondolkach!tez kupilam w calineczce dopasowane do wozka w jego kolorze za 95 zl 1 szt. teraz mamy juz 6,5 m-ca i od tygodnia juz jezdzimy bez nich.teraz jest nam wygodniej bo juz sie przypinamy i siedzimy na spacerkach. jakby byly potrzebne moge odsprzedac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: gondolka-nosidełka do Peg Perego 19.03.09, 16:01 anulaaa33, właśnie nad tymi samymi z allegro się zastanawiałam, zle myślałam, że będą za szerokie rozumiem, że pasują do wózka bez problemu? Wglądają na dosyć solidne zresztą. i dziękuję za wszsytkie podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa33 Re: pamplemousse1 19.03.09, 19:24 Szczerze powiedziawszy to narazie mam te nosidełka a wózka jeszcze nie mam ale po wymiarach można wywnioskować iż pasują wykonane są naprawde solidnie ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś