tusia21 19.03.09, 17:03 Dziś Julia i Nel kończą 2 lata! Ale to zleciało! Zawsze mówiłam sobie, że aby do 2 lat dotrwać, to będzie łatwiej Pamiętam przerażenie i miliony ciążowych obaw jakby to było wczoraj! A dzis sama prowadzę warsztaty dla przyszłych rodziców bliźniaków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
100ania Re: mamy 2 latka! 19.03.09, 18:50 rośnijcie duże dziewczyny i dajcie mamie trochę pożyć Odpowiedz Link Zgłoś
ladyacid Re: mamy 2 latka! 20.03.09, 09:57 przyłączam się do życzeń Dużo zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: mamy 2 latka! 20.03.09, 12:59 rowniez zyczymy tylko sloneczka w zyciu i duzo, duzo zdrowka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: mamy 2 latka! 20.03.09, 20:31 hehe i nastapil te magiczne urodzinki, magiczna liczba od teraz masz juz dwie dziewczynki, koniec ery bobasa wszystkiego dobrego, duzo sil i spokoju dla rodzicow, a dla Jubilatek duzo radosci, zabawy, usmiechu na uroczych buzkach i badzcie takie slodkie, jakie teraz jestescie! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: mamy 2 latka! 20.03.09, 20:56 wszystkiego najlepszego dla dziewczyn!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: mamy 2 latka! 21.03.09, 09:20 Wszystkiego najlepszego dla Małych Jubilatek! Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia9 Re: mamy 2 latka! 21.03.09, 11:24 Wszystkiego najlepszego dziewczyny! trochę spóźnione, ale wiecie jak to jest z czasem przy bliźniakach My za niedługo mamy roczek i też jestem w szoku jak to szybko zleciało, dopiero rodziłam pełna obaw i lęków, a tu proszę rok jak z bicza strzelił Odpowiedz Link Zgłoś
magda2207 Re: mamy 2 latka! 21.03.09, 13:06 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla dziewczynek, ale również dla rodziców.Tusia to ty pierwsza odezwałaś się do mnie na forum, kiedy trafiłam tu pierwszy raz w listopadzie ubiegłego roku, po tym jak dowiedziałam się,że będę mamą bliźniąt.Wysłałaś mi na e- mail,swój pamiętnik.Siedzieliśmy razem z mężem i płakaliśmy czytając go.Już wiemy ,że w czerwcu pojawią się nasze upragnione córeczki.Dalej jestem przerażona, ale nie moge sie doczekac kiedy przytulę moje kruszynki.Dziękuję Ci za dobre słowo i życzę wszystkiego najlepszego Tobie i Twojej rodzince.Odezwij się czasem magda2207@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kremenaj Re: mamy 2 latka! 21.03.09, 15:58 Wszystkiego naj naj najlepszego nasze tez skonczyly juz 2 latka gorace pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
apple13 Re: mamy 2 latka! 21.03.09, 20:45 Troszeczkę spóźnione ale bardzo serdeczne życzonka urodzinowe od niewiele starszych Julii i Basi i ich mamy oczywiście Dużo zdrówka i radości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hannamay Re: mamy 2 latka! 22.03.09, 22:20 wszystkiego co najwspanilasze i najbardziej radosne dla dziewczynek!! Gratulacje i slowa podziw dla dzielnych rodzicow. tusia - jetses b. silna i b. kreatywna osoba ktora potrafi wykorzystac wspaniale szanse jakie daje zycie! powodzenia dla ciebei i dla twojej calej rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
tusia21 Re: mamy 2 latka! 23.03.09, 11:27 Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia i miłe słowa klub 9 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś