wiki.sz 06.07.09, 20:34 witam, podzielcie się opiniami na temat używanych przez Was fotelików samochodowych dla niemowląt ( 0 - 13 kg), jakich firm? przedział cenowy jest duży, przeglądałam wyniki testów fotelików, ale Wasze opinie byłby dla mnie pomocne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: foteliki samochodowe dla niemowlaków 06.07.09, 23:19 ja kupilam uzywane na Allegro MaxiCosi i bylam z nich bardzo zadowolona, teraz uzywaja nastepne dzieci! sa i tansze i drozsze, pewnie i lepsze, ale te w zupelnosci wystarczyly, poza tym to zaledwie na okres max. rok! moim zdaniem lepiej zainwestowac w nastepne foteliki! powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
dzela-226 Re: foteliki samochodowe dla niemowlaków 07.07.09, 18:26 Moje panny mają Jane rebel i matrixy,tej samej firmy Oba doskonale sie sprawdzają. Te moja rebele są na sprzedaż bo tak się złóżyło że mam dwa komplety,dziadkowie się nie dogadali i dostaliśmy dubeltowo Jak będziesz zainteresowana,pytaj, szczegóły na maila Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: foteliki samochodowe dla niemowlaków 08.07.09, 12:33 bliźniaki jeżdzą w jane matrix, natomiast starsza córka jeździła w jane rebel - obydwa foteliki sprawdzaja się idealnie z czego te pierwsze są duże. Odpowiedz Link Zgłoś
arabeska5 Re: foteliki samochodowe dla niemowlaków 09.07.09, 10:25 Dziewczyny, foteliki kupujecie z bazami czy za każdym razem przypinacie je pasami ? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: foteliki samochodowe dla niemowlaków 09.07.09, 20:56 za kazdym razem pasy ale to zajmuje mniej niz minutę na jeden fotelik Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: foteliki samochodowe dla niemowlaków 09.07.09, 23:16 dziewczynki mialy Maxi Cosi teraz tez maja MC tyle ze kolejne. jestesmy wierni firmie, bo w grupie fotelikow od 0-13kg MC tu w Niemczech ma swietne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
dzela-226 Re: foteliki samochodowe dla niemowlaków 09.07.09, 12:49 Ja przypinam pasami niewiele z tym roboty Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: foteliki samochodowe dla niemowlaków 09.07.09, 20:28 Peg perego primo viaggio sip. Bardzo dlugo nam sluzyzly (grubo ponad rok). regulowana dlugos oparcia i baza. A baza byla dla mnie najwazniejsza, bo oszczedza duzo czasu Odpowiedz Link Zgłoś