asiczek66 18.07.09, 16:41 Kto posiada wozek spacerowke z opcja jego rozdzielenia na dwa pojedyncze wozki.Jakie to wozki?Bylabym wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: parasolka 20.07.09, 11:03 to jest odwrotnie: dwie spacerowki-parasolki laczysz specjalnym lacznikiem; na pewno Chicco i Inglesina maja takie laczniki do swoich parasolek, ale czy to sie sprawdza? ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
echo1978 Re: parasolka 20.07.09, 12:32 Hejka, chicco nie znam. Inglesina OK. Porządny łacznik, można złozyć wózki nie rozpinając. Tyle, ze 3 łaczniki kosztują chyba ze 200 zł. Acha - i pasują nie tylko do Inglesiny, ale trzeba uważać, bo teraz wózki maja szersze stelaże. Moda ze nie z okrągłych rurek, a na profilach kwadratowych i kwadratopodobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
asiczek66 Re: parasolka 23.07.09, 10:56 A co to takie tanie Dlaczego miałoby sie nie sprawdzić,według mnie to bardzo ułatwia,jak muszę pojechać do miasta z jednym dzieckiem to biorę jedna spacerówkę,a np.mama może w domu iść na spacer z drugą dziewczynką,dziewczyny mają pół roku,a ja ani razu nie byłam z nimi w mieście z wózkiem,wielkim TAKO,jak już to targamy je w nosidełkach,ale już nie wyrabiam.Pytanie tylko czy mogę sobie na taką przyjemnośc pozwolić... Dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
echo1978 Re: parasolka 23.07.09, 11:22 No to powiem ci, że my z Inglesinami dwiema odrzyliśmy. Łącznika używamy rzadko, bo jak jedziemy do sklepów z mężem, to każdy ma swoje dziecko i już. Jak dzieci jadą do babci którejś, to tam zawsze jest i dziadek i prababcia i też wolą pojedyncze wózki. A jak juz nie masz wyjścia to spinasz wózki i jedziesz sama. Odpowiedz Link Zgłoś
asiczek66 Re: parasolka 23.07.09, 14:23 Wiadome jest,że lepiej mieć taka opcję złączania,rozłączania,niż nie mieć,a nuż się przyda.Nie widzę w internecie świeżych informacji na temat takich wózków,ale póki co mam czas.Do kiedy starczają pierwsze wózki?Dziewczyny za 4 dni bedą miały 7 miesiacy to chyba jeszcze długo pojeżdzą. Odpowiedz Link Zgłoś