ewcia1907 30.08.09, 20:21 Witam mamusie bliźniaków. Jak to jest z zaproszeniami na chrzest: dla każdego dziecka wypisywałyście osobne zaproszenia czy było jedno wspólne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_sla Re: zaproszenia na chrzest 30.08.09, 21:23 ja nie wypisywałam zaproszeń, ale gdy pisałam zaproszenia na urodziny to wpisałam wszystkich jubilatów (w tym przypadku trójkę) na jedno zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia9 Re: zaproszenia na chrzest 30.08.09, 22:12 Ja wszystkich zapraszałam osobiście, albo telefonicznie jak sie nie dało spotkać. A jakbym pisała to wspólnie Odpowiedz Link Zgłoś
nochalopagus82 Re: zaproszenia na chrzest 30.08.09, 23:03 Ja też nie wypisywałam zaproszeń, ale jak coś pisałabym wspólne. Tak samo jak na urodziny, albo na komunię. Dopiero na ewentualne śluby będą wypisywać sobie sami- osobne Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: zaproszenia na chrzest 31.08.09, 00:35 mialam wypisywane, wspolne dla dwojki ze zdjeciem na pierwszej stronie obojga maluchow Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa33 Re: zaproszenia na chrzest 31.08.09, 07:16 Ja też miałam jedno wspólne Odpowiedz Link Zgłoś
monika01065 Re: zaproszenia na chrzest 31.08.09, 09:08 Ja też miałam jedno wspólne ,jest problem w znalezieniu zaproszenia bo w większości jest napisane "zapraszamy przez nasze dziecko" niestety nie ma w liczbie mnogiej ,ale można znaleźć też w innej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek polecam allegro 31.08.09, 17:11 wysylasz zdjecie, wybierasz wzor, podajesz nazwiska i za kilka dni masz sliczne zamowienia wraz z koperta z wydrukowanymi nazwiskami i adresami super! ja bardzo sobie chwale! Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: zaproszenia na chrzest 31.08.09, 20:43 Wspólnie.Wspólny chrzest,wspólni krewni.Tylko dla chrzestnych miałam wyróżnione chrześniaka ale na zaproszeniu oboje byli. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1907 Re: jedno wspólne 10.10.09, 20:56 Dzięki wszystkim za wypowiedzi. Na pewno będą wspólne zaproszenia, pojedyncze nie mają sensu. Odpowiedz Link Zgłoś