pmateusz2005 Rozszczep kręgosłupa 03.01.10, 21:12 Każdy lekarz wie że ,,zdrowa matka to zdrowe dziecko,,chora matka chore dziecko,,dotyczy to również wady rozszczępu kręgosłupa. Jeżeli rodzi się dziecko z wadą rozszczepu kręgosłupa to nie tylko ma matka braki kwasu foliowego ale również ogromne braki składników odrzywczych jak mikro,makroelementy,pierwiastki śladowe,witaminy nie tylko z grupy B,minerały,i to w odpowiednich proporcjach,które są niezbędne tak dla matki jak i dla prawidłowego rozwoju płodu.Lekarze o tym wiedzą,nie chcą mówić bo byliby nie potrzebni jako lekarz.A tak to będą leczyć dziecko i matkę.Dobry lekarz powinien być dobrym doradcą żywieniowym.Zresztą dla nich liczy się pieniądz,nie dobro pacjentki.Dlatego każda kobieta która chce być matką powinna stanąć przed lustrem i ocenić się obiektywnie.Rozsądniej jest myśleć o ciąży pare miesięcy przed zaplanowaną ciązą,a nie jak trwoga to do Boga,i najlepiej jeszcze obwiniać wszystkich tylko nie siebie za niedbalstwo.Niestety nadal są ludzie którzy są nieodpowiedzialni i leniwi.Swoje zdrowie oddają w ręce lekarza,który często sam choruje i nie może sobie pomóc,a co dopiero pacjentowi.Chociaż w niektórych przypadkach lekarz i leki ratują życie,ale nie zawsze.Niestety najbardziej żałosne jest że ogrom ludzi nie zdaje sobie sprawy z tego,jak wiele w kwesti naszego zdrowia zależy od nas samych,a przedewszystkim od stopnia naszej świadomości i wiedzy na temat czychających zewsząd zagrożeń.Powiedzenie''matka musi jeść za dwoje'' jest wielkim nieporozumieniem.Liczy się jakość a nie ilośc. Jestem sama dowodem że lekarze nie pomogli,jedyne co potrafili - wypisać skierowanie do psyhiatry.Naszczęście nie dotarłam ani do psychiatry ani do tego lekarza ani innego mogło mnie już nie być w śród żywych niestety,Zdrowiem tryskam do dziś,kosztowała mnie tylko wiedza i czas by ją zdobyć.Moje jak i wiele innych ludzi choroby można pozbyć się dobrym naturalnym programem witaminowym.Te suplementy nie są mile widziane dla przemysłu farmaceutycznego,bo ludzie je stosując pozbywają nie tylko chorób,ale i ich przyczyn.A tak niewiele trzeba tylko z nich korzystać.Nie trzeba reklamować,bo same się reklamują u konsumenta.Ale też nie są dla wszystkich,tylko dla tych co chcą być zdrowi,nie chcą litości od innych jaki,jaka jestem chora.Wiedza którą mam to moja władza dotycząca mojego zdrowia i moich najbliższych.Ludzie którzy korzystają z tych suplementów pozbywają sie cukrzycy,stresu i chorób z nim związanych,zawałów serca,miażdżycy,zaparć i chorób z nim związanych udarów mózgu cholesterolu,nadciśnienia,nieskiego ciśnienia,niewydolności serca,arytmi.Działają na przestrzeni komórkowej,oczyszczają organizm nie tylko z toksyn ,ale i z bakteri,które również sama miałam,a zarazem dożywia,oczyszcza cały przewód pokarmowy;od jamy ustnej aż po jelito grube,układ krwionośny,nerwowy.w 6 tygodni korzystania tych suplementów Q enzym10 podwyższony o 75%,glutation o którym się wogóle nie mówi bo nie można go sztucznie wyprodukować,to po co mówic jak się nie da na nim zarobić.Najlepiej nic nie mówić.Drodzy w tym suplemencie jest budulec,który dostarczymy naszemu organizmowi,to nasz organizm sam będzie produkował naturalny glutation jak również Q enzym10.Drodzy życzę korzystania tych suplementów,a wtedy sami się przekonacie,że dobre zdrowie będziecie mieć na długie,długie lata.pozdrawiam.Jeżeli ludzie mają problemy ze zdrowiem to tylko te suplementy.Czekamy na nowy projekt nowego systemu opieki zdrowotnej,gdzie nie tylko część lekarzy będzie proponować te suplementy ale wszyscy.jeszcze raz pozdrawiam całą redakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Rozszczep kręgosłupa 03.01.10, 21:37 zanim zareklamujesz nastepnym razem cokolwiek,wez do reki slownik ortograficzny bo zenujaca jest ortografia jak rowniez gramatyka i stylistyka... Odpowiedz Link Zgłoś