fiska1 Re: logopeda - stawka 18.11.05, 19:31 Sorry za szybko kliknęłam. Ile płacicie za logopedę? Ja w Wawie za 45min-50 zł. Mam niemiłe wrażenie, ze to jest strasznie!!!! dużo. Ale wychodzę z założenia, ze to dla dobra dziecka , tylko dlaczego tak drogo??? Odpowiedz Link Zgłoś
czajka30 Re: logopeda - stawka 18.11.05, 22:08 W Łodzi 4 zajęcia w miesiącu po 45 min, 40zł , czyli wychodzi 10 zł za zajęcie. Logopeda prowadzi zajęcia w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
celeste Re: logopeda - stawka 22.11.05, 21:39 U nas - logopeda w przedszkolu - 25 zł za 30 min. Przedszkole podwarszawskie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja5 Re: logopeda - stawka 23.11.05, 11:57 No wiesz...ginekolog bierze za wizytę która trwa ok.15-20 min - 60zł. Odpowiedz Link Zgłoś
m_sl Re: logopeda - stawka 19.11.05, 13:02 Ja w Warszawie prywatnie, z dojazdem do domu za 30 min (dłużej dziecko nie wytrzymuje) 20 zł. Jestem zadowolona z rezultatów. Jeśli jesteś zainteresowana, więcej informacji na priva. Pozdr. m_sl Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: logopeda - stawka 19.11.05, 15:27 m_sl napisała: > Ja w Warszawie prywatnie, z dojazdem do domu za 30 min (dłużej dziecko nie > wytrzymuje) 20 zł. Jestem zadowolona z rezultatów. Jeśli jesteś zainteresowana, > > więcej informacji na priva. > Pozdr. czy ja również mogłabym prosić o namiary do logopedy na priva? Też płacę 50 zł za 45 min. Też uważam, że to dużo. Potwierdzam, że 45 min. to dla mojego trochę za długo. Pierwsze 20-25 kompletnie nie ma problemu, jest b. zaangażowany, potem się nudzi. Jeszcze raz prośba o namiary. Pozdrawiam > m_sl Odpowiedz Link Zgłoś
m_sl Re: logopeda - stawka 19.11.05, 18:02 Kochane Dostałam sporo próśb o namiary na moją Panią Logopedę. Nie mogę sama rozporządzać jej telefonem. Będzie u mnie w poniedziałek i spytam się jej czy jest zainteresowana większą ilością zajęć. Jeśli jest, przekażę wam jej namiary. Dodam, że mieszka na Kabatach i dojazd jest możliwy raczej w tej okolicy. Pozdrawiam m_sl Odpowiedz Link Zgłoś
aska_mama_wiki Re: logopeda - stawka 19.11.05, 21:27 Dziewczyny, czemu nie bierzecie skierowań do logopedy od lekarza rodzinnego (pediatry), miałybyście wizyty za darmo!!! Ja korzystam z takich zajęć, pierwsze skierowanie dostałam jednarozowe na konsultacje i po tym logopeda wystawiła mi zaświadczenie o konieczności zajęć logopedycznych. Dostałam skierowanie wielokrotne do końca roku Na zajęcia 30 min. jeździliśmy początkowo raz w tyg, teraz raz na 2 tyg. Płacicie za to składki na chorą kasę więc walczcie o skierowania!!! Mi wystarczy że muszę płacić za swojego dentystę, ginekologa itp. Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
rysa9 PPP 20.11.05, 00:28 A ja do poradni nie ma już siły. Moje dziecko wymaga terapii logopedycznej i to intensywnej. Dwa lata temu zajęcia w poradni były "aż" raz na miesiąc. W ubiegłym roku była wspaniała logopedka w przedszkolu, więc podziękowaliśmy poradni za łaskę. W tym roku zmieniliśmy przedszkole a co za tym idzie poradnię i nie mamy nic: w przedszkolu logopedy nie ma, w poradni miejsc nie ma (chociaż wiem, że każdy kto się zgłosi powinien być przyjęty i co z tego?). Może w warszawskich poradniach jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaja1 Re: logopeda - stawka 19.11.05, 22:33 w kazdej poradni ped=psych jest logopeda za darmo , bez skierowania! Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: logopeda - stawka 19.11.05, 23:56 dzięki dziewczyny, w poniedziałek spróbuję. Nie miałam pojęcia, niestety. Tez nie lubię płacić za wszystko i trzęsie mną jak Pity rozliczam i muszę całoroczną składkę na ubezpieczenie zdrowotne przepisać Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: logopeda - stawka 20.11.05, 09:49 Od jakiego wieku wystawia się skierowania? Czy 4 latka to nie za wcześnie? Mały nie wymawia r, sz, ż oraz przekręca słowa Odpowiedz Link Zgłoś
aska_mama_wiki Re: logopeda - stawka 20.11.05, 20:57 Córka skierowanie dostała właśnie na bilansie 4 latka na moją wyraźną prośbę, więc to napewno nie jest za wcześnie, bo im szybciej zacznie się ćwiczyć tym łatwiej skorygować błędy w mowie. Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
msto05 Re: logopeda - stawka 21.11.05, 10:48 Zgadzam się, moja córka chodziła do logopedy jak tylko poszła do przedszkola, czyli miała 3,5 roku - nie mówiła "r", ale problemem było głównie niemówienie "k" (zamiast tego było "t") i "g" (zamiast tego było "d"). Chyba im wcześniej tym lepiej. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
kaja5 Re: logopeda - stawka 23.11.05, 11:58 Moja córka dostała skierowanie do logopedy jak miała pół roczku (ale ze wzgl.na skrócone wędzidełko języka) Odpowiedz Link Zgłoś
msto05 Re: logopeda - stawka 20.11.05, 14:41 Moja Wiktoria chodziła na indywidualne zajęcia logopedyczne w przedszkolu - 30 min. kosztowało około 20 zł. Byłam bardzo zadowolona - szybko zaczęła wymawiać wszystkie głoski. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
m_sl Namiary na logopedę na Ursynowie 21.11.05, 18:33 Hej Moja Pani Logopeda zgodziła się na podanie jej namiarów w internecie. Nazywa się Joanna Chrystkowska 0608-642-652 Ja jestem bardzo zadowolona. Mój syn już zaczął wymawiać niektóre głoski. Trzeba ćwiczyć codziennie, pani zadaje "pracę domową". Pozdrawiam m_sl Odpowiedz Link Zgłoś