miska12 29.03.06, 10:37 Dziewczyny. Właśnie przechodzę grypke. Boję się że mogłam zarazić córcie (7.5m) skąd mam wiedzieć że się zaraziła? Przecież mi nie powie że bolą ją mięśnie i drapie w gardle Jak to sprawdzić? Bo boję się powikłań u takiego maluszka. Poradzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkowamama Re: Grypa 29.03.06, 10:41 U takiego maluszka to pewnie gorączka, ogólne rozdrażnienie, może więcej sypiać, płakać przy jedzeniu (ból gardła). Ale nie martw się na zapas. Ja tyle razy chorowałam, jak Mieszko miał 6-10 mscy i ani razu się ode mnie nie zaraził. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Grypa 29.03.06, 11:08 zapewniam cie że jak dziecko zachoruje to poznasz. Wysokiej goraczki nie sposób zauważyc. Odpowiedz Link Zgłoś
miska12 Re: Grypa 29.03.06, 11:33 Jak bedzie goraczka to rozumiem, tylko ze ja tez zawsze mialam goraczke a teraz nic. Co wtedy? Nie moge ograniczyc kontaktow bo ciagle jestesmy same. Mam nadzieje ze nic jej nie bedzie. Dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Grypa 29.03.06, 11:42 to raczej nie grypa. Bo ona przebiega z wysoka goraczka. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: Grypa 29.03.06, 16:52 ja mam właśnie grypę albo raczej paragrypę i juz pierwsze powikłanie w postaci zapalenia oskrzeli, małej na razie nic nie dolega, chodzę przy niej w maseczce, jest to męczące ale przynajmniej nie chucham na nią, myślę że nie musi sie zarazić, mąż przywlókł do domu grype jelitową i leżał z temperaturą 39 tydzień, mała miała dwa tygodnie ale skończyło się u niej na katarze, trzymajcie się nic na to nie poradzimy Odpowiedz Link Zgłoś