berem 27.04.05, 10:12 Jakie macie plany na wolne majowe? My idziemy 1.Maja na komunię córeczki mojego brata, która jest jednocześnie chrześnicą mojego męża. W Poniedziałek mąż wyjeżdża za granicę i zostaję sama z maluszkiem. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosia191 Re: Weekend majowy 27.04.05, 14:18 Życzę miłej zabawy na tej pięknej uroczystości,Twojemu mężowi sukcesów w nowej pracy a Tobie Beatko dużo siły bo pewnie samej z małym będzie Ci ciężko.No i żebyście jak najszybciej byli razem. My jak będzie ładna pogoda będziemy jeżdzić na działkę.Niestety nie można tam jeszcze nocować bo domek dopiero w budowie. Wszystkim życzę ciepełka i słoneczka. Pozdrawiam-Małgosia. Odpowiedz Link
agace1 Re: Weekend majowy 27.04.05, 20:51 hej my wlasnie wrocilismy ze szpitala. a na wekkend dlugi moj maz pracuje tylko sobote mamy wolna to pojedziemy do dziadkow do lomzy. jestem z podlasia a w tym okresie sa swieta prawoslawne. wiec mam troche rodziny to pojdziemy z igorem na swita. pozdrawiam i udanego wekendu zycze. Odpowiedz Link
jusiagra Re: Weekend majowy 27.04.05, 21:14 My w niedzielę jedziemy do znajomych na działkę na Mazury, mam nadzieje ze wszystko wypali i bedzie ładna pogoda czego nam wszystkim życzę Odpowiedz Link
bogusia36 Re: Weekend majowy 28.04.05, 23:39 Życzę wszystkim miłego odpoczynku.Ja niestety pracuję,gdy większość odpoczywa.Co zrobić taka profesja.Oby było cieplutko!!!! Odpowiedz Link
m-y-s-z-k-a23 Re: Weekend majowy 29.04.05, 08:48 My za godzinkę wyjeżdżamy w góry. Wracamy we wtorek. ALE SIĘ CIESZĘ!!! Życze wszystkim miłego weekendu!!! Odpowiedz Link
berem Re: Weekend majowy 30.04.05, 10:42 ZDROWEGO, SPOKOJNEGO I CIEPLUTKIEGO WEEKENDU Życzy Beata Odpowiedz Link
jusiagra Re: Weekend majowy 30.04.05, 13:42 i równiez zycze wszystkim miłego wekendu do zaklikania po weekendzie:))) Odpowiedz Link