fliper27 23.05.06, 17:05 co robić gdzy dziecko lekko się uderzy i z płaczu się zanosi, sinieje, czy to może byc jakaś choroba od czego tak się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: dziecko się zanosi!!! 24.05.06, 09:00 nie choroba tylko histeria. Wyrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ela.30 Re: dziecko się zanosi!!! 24.05.06, 14:50 Witam przechodziłam to samo z moim starszym synkiem dziś ma prawie 7 lat nabiegałam się po wielu lekarzach okazało się że synek jest zdrowy i po jakimś czasie problem sam zniknął. Mi radzono aby synka lekko uszczypnąć w takim napadzie histerii i faktycznie to działało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rdorszewska Re: dziecko się zanosi!!! 24.05.06, 15:00 czesc moja Julka kiedy miala roczek mocno sie uderzyla i zaczela siniec az prawie stracila przytomnosc gdyby nie maz ktory jej dmuchal w usta. Jest to choroba wieku dzeciecego , my jestesmy pod opieka neurologa. podam ci sposob ktory zaslyszalam od bioenergoterapeutki ktora miala dwoje takich dzieci, ona twierdzi ze trzeba jedna(swoja) reke polozyc na sercu dziecka a druga na glowie wtedy plynie energia i dziecko sie nie zapowietrzy. My tak robimy od grudnia i jest swietnie, warto w to uwierzyc bo nie ma na to lekarstwa, podobno dzieci wyrastaja z tego mdzy 4-5 rokiem. mama Julki Odpowiedz Link Zgłoś