teresa255 22.08.06, 18:48 czy ktos spotkał się z gorączką u dzieci z HLHS. Moja mała (po pełnnej korekcie wady)od 2 dni dostaje na wieczór gorączki właściewie bez powodu (lekki katar). Będę wdzięczna za odpowiedź. Teresa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbarajarzabek Re: gorączka u dzieci z hlhs 22.08.06, 19:13 radzę skonsultować się z lekarzem, wykonać podstawowe badania krwi( morfologia) i mocz ogólny. gorączka może byż przyczyną ząbkowania, inf. dróg moczowych lub zbierających się płynów, albo jakiejś innej infkcji. życzymy dużo zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: gorączka u dzieci z hlhs 22.08.06, 19:19 Zgadzam sie z Basia. Nasze dzieci maja prawo chorowac tak, jak wszystkie inne dzieci, ale zawsze warto skontrolowac, czy przypadkiem nie pojawil sie jakis inny powod goraczki. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa255 Re: gorączka u dzieci z hlhs 22.08.06, 20:54 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam gorąco Teresa Odpowiedz Link Zgłoś
teresa255 Re: gorączka u dzieci z hlhs 24.08.06, 11:52 Wyobraźcie sobie, że mała ma zapalenie zatok i stąd ta wieczorna gorączka, bóle głowy. Pediatra skierował nas do laryngologa i właśnie tam to wszystko wyszło. Myślę, że za tydzień wszystko będzie ok. Pozdrawia wszystkich serduszkowców. Teresa Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: gorączka u dzieci z hlhs 24.08.06, 18:39 Zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia dla małej. Tereso, czy twoja córeczka ma na imię Tosia, bo jeśli tak, to chyba was pamietam z Krakowa. Mój Kacper miał w 2003 r drugą operację dzień po was, pamietam was też z VI.Jeśli to Wy to pozdrawiam was serdecznie. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
teresa255 Re: gorączka u dzieci z hlhs 25.08.06, 11:07 Tak, chyba się pamiętamy, Wasze zdjęcia są w Internecie. U nas wszytko ok. Tosia w styczniu tego roku miała III etap od września tego roku idzie do porzedszkola, oby nie chorowała, 23 X mamy wizytę u dr Kordona. Pozdrawiam całą waszą rodzinkę bo o ile pamiętam z VI to pomagała Wam babcia,więć dużo zdrówka dla całej rodzinki. Teresa Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: gorączka u dzieci z hlhs 25.08.06, 21:50 Tak, to właśnie my. Cieszę się, że odnalazłyśmy się tu na forum, bo z tamtego okresu z niewieloma rodzicami mam kontakt. U nas też wszystko w porządku, Kacper ma się dobrze, na kontrole do dr Kordona jeździmy co pół roku, najbliższa 27 listopada. Kacper też od września idzie do przedszkola. Pozdrawiam was serdecznie. Iza Odpowiedz Link Zgłoś