Dodaj do ulubionych

GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG W WARSZAWIE

IP: *.* 31.05.01, 08:43
Kochane dziewczyny, szukam dobrego, kompetentnego ginekologa-endokrynologa od skomplikowanych przypadków. Moja siostra ma duże problemy, a lekarz, który do tej pory się nią opiekował "zawalił" sprawę!Proszę, pomóżcie....
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG W WARSZAWIE IP: *.* 31.05.01, 22:49
      dr.Ewa Romejko ,Szpital na Karowej, dużo rozumu i dodatkowo można sie z nią dogadać
      • Gość: asia Re: GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG W WARSZAWIE IP: *.* 01.06.01, 00:03
        Nie jestem pewna czy Dr Romejko jest endokrynologiem, ale jest OK
    • Gość: MAgda Re: GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG W WARSZAWIE IP: *.* 01.06.01, 08:30
      JA znam ginekologa-endokrynologa dodatkowo ze specjalnoscia specjalisty ultrasonografii.Prowadzil moja ciaze.Przykmuje prywatnie na Jana Pawla w Warszawie.Polecam.Magda
    • Gość: Ewa mama Filipa (W-wa) Re: GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG W WARSZAWIE IP: *.* 01.06.01, 09:46
      Mogę z czystym sumieniem polecić dr. Smolarczyka (mego lekarza). Jest ginekologiem położnikem - endokrynologiem - czyli wszystko co trzeba. Jest ordynatorem oddziału patologioi ciąży na ul.Karowej. Przyjmuje prywatnie na Żoliborzu ul. Braci Załuskich 11. Niestety, tylko pon. i środy po południu i trzeba się zapisać na długo wcześniej. Tel. do gabinmetu 639 8585 (tylko w godz. przyjęć bo inaczej to nr. prywatny!). Zapisy pod nr. 6142648. Jeśli coś pilnego to dzwoń jednak bezpośrednio do dr. na ten pierwszy numer. Czasami umawia się indywidualnie - gdy taka potrzeba. Aha, wizyta kosztuje 100 PLN.EWA
    • Gość: Gonia Re: GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG W WARSZAWIE IP: *.* 01.06.01, 20:47
      Chciałabym Ci polecić dr.Witkowską z prywatnej lecznicy na Nowym Świecie "Alfa"- jest endokrynologiem-ginekologiem- bardzo konkretna i nie jedną znaną mi osobę wyciągnęła z opresji. Wizyta 75 zł.
    • Gość: katka Re: GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG W WARSZAWIE IP: *.* 04.06.01, 08:26
      Dziewczyny, jesteście wspaniałe! Dziękuję w imieniu siostry!K.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka