Gość: guest IP: *.* 10.08.01, 20:43 Ostatnio zauważyłam, że Daniel ma na jednym ząbku jaśniejszą plamkę. Zbajoma powiedziała mi, że to winna może być wit. D, i że nie powinnam jej podawać tak częto. Poradźcie mi coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Biała plamka na ząbku IP: *.* 13.08.01, 07:03 Ado, nie chciałabym Cię straszyć, ale lepiej wiedzieć co być może, chociaż w waszym wypadku oczywiście nie musi.Przeczytaj moj post pt "Wady zębów"-Kalina, na forum ZDROWIE, jest juz dosyć stary ale łatwo znaleść przez "szukaj". U nas zaczęło sie od kredowobiałych plamek na ząbkach, i dalej dzieje sie dość paskudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Biała plamka na ząbku IP: *.* 13.08.01, 19:55 Dziękuję Ci bardzo za Twoją odpowiedź. Twój post znalazłam i przeczytałam. Włos mi się na głowie zjeżył. Jak najszybciej pójdę z Małym do stomatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Biała plamka na ząbku IP: *.* 13.08.01, 21:19 Przepraszam, nie chciałam Cię wystraszyć, ale lepiej dmuchać na zimne. Wierzę ze u Was wszystko bedzie OK.Ale porada dobrego pedodonty nie zaszkodzi.BuziaczkiKalina i szczerbata Olcia Odpowiedz Link Zgłoś