Dodaj do ulubionych

Bóle głowy:(((

IP: *.* 16.12.01, 18:51
Rzecz tym razem odnosi się do mnie.Od jakiegoś czasu (właściwie całkiem długo) dokuczają mi okropne bóle głowy.Najczęściej głowa boli mnie po jednej stronie ale nie zawsze .3 lata temu miałam cc w znieczuleniu podpajęczym ,po którym to bóle głowy trwały jakieś 3 dni do założenia łaty na kręgosłup.Czy któraś z was cierpi na podobne bóle głowy???? Na wtorek jestem umówiona na tomografię i mówiąc zupełnie szczerze mam trochę pietra :(I jeszcze jedno pytanie ile trwa takie badanie???Gosia
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Bóle głowy:((( IP: *.* 17.12.01, 11:22
      Ja też miewam potworne bóle głowy, takie jak Ty, do tego światłowstręt. Ponad 10 lat temu równiez miałam takie znieczulenie ale jakoś nie wiązałam tego razem. Lekarz neurolog stwierdził, że to typowe bóle migrenowe ale na wszelki wypadek skierował mnie na badanie EEG.Też miałam pietra ale okazało się, że wszystko jest ok. Jakoś sobie radzę, chociaż są dni że bez tabletek nie byłabym wstanie funkcjonować.Pozdrawiam i głowa do góry!
    • Gość: guest Re: Bóle głowy:((( IP: *.* 18.12.01, 13:42
      no i już wszystko wiadomo :) z moją głową wszystko w porządku ;) :crazy:Za bóle głowy odpowiedzialna jest wada wzroku :ouch: :ouch:Czas na okularki i może będzie lepiej :)Pozdrowionka Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka