Dodaj do ulubionych

Czy stosowałyście PERITOL ???

IP: *.* 25.11.02, 21:47
Hej.Czy stosowałyście ten lek u swoich dzieciaczków i czy pomógł? Nam lekarka przepisała to na apetyt u 3 letniego synka, bo nie je i nie przybiera zbytnio na wadze :(Chciałabym zapoznać się z Waszymi doświadczeniami, gdyż nie chciałabym nie potrzebnie faszerować dziecka :(Dziękuję za rady :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: magdaka Re: Czy stosowałyście PERITOL ??? IP: *.* 26.11.02, 11:13
      kilka lat temu jak moja Zuzia byla mala,miala 2,5 roku bardzo byla chudzutka/to ma do dzis/bardzo malo jadla/to sie alurat poprawilo ..kolezanka przyniosla mi ten lek .Powiedziala ze daje swojej corce na apetyt,ja oczywiscie nie dalam bo mam manie czytania ulotek na lekarstwach a tam nie bylo/juz otwarta butelka.teraz po kilku latach mam w domu malego alergika i szukajac roznych rzeczy dot alergii znalazlam ...peritol a mianowicie...jest to Silny lek przeciwalergiczny!!!a jego SKUTKIEM UBOCZNYM jest.........zwiekszone laknienie.......Wydaje mi sie bezsensu dawac ten lek dziecku na apetyt.Oczywiscie jest to moja opinia.Ja polecam Kinder Biovital Gel.Jest bardzo smaczny,ma postac galaretki zawiera wapn i lecytyne.Moja Zuzia zaczela po nim naprawde ladnie jesc i waga tez sie ruszyla.Znajome mamy tez sobie go chwala.Pozdrawiam
    • Gość: ilka Re: Czy stosowałyście PERITOL ??? IP: *.* 26.11.02, 13:02
      hej :)podawałam Peritol mojej córeczce - też Zuzi(!) kilka lat temu, ale ten lek był przepisany z powodu alergii. Pomógł, ale nie na poprawę apetytu tylko na alergię.W ulotce jest napisane, że lek stosuje się również na poprawę apetytu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka