16.01.07, 09:31
Czy ktoras z Was byla z dzieckiem w szpitalu Pulmonologiczno-Alergologicznym?
Jak tam jest i jaka opieka? Chodzi mi o szpital w Karpaczu
Obserwuj wątek
    • k.mgda0 Re: Karpacz 26.01.07, 11:58
      Ile ma twoje dziecko lat? Z tego co wiem to w Karpaczu jest tylko ośrodek dla
      samych dzieci bez rodziców. Taki ośrodek dla dzieci z opiekunami jest w
      Szklarskiej Porębie. Byłam tam ze swoim dzieckiem 2 lata temu. Osobiście nie
      polecam. Pobyt trwa 2 tygodnie za które będziesz musiała zapłacić 80 zł. doba,
      dodatkowo kiepskie wyżywienie, a badania są bardzo rozciągnięte w czasie. Po 4
      dniach ma dopiero pobraną krew, po tygodniu pobytu testy alergiczne i przed
      samym wyjazdem badania na pasożyty. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale wiem że te
      same i jeszcze inne za darmo zrobisz jednego dnia w Centrum Zdrowia Dziecka w
      Warszawie. Poza tym ważny jest termin pobytu. Ja byłam w listopadzie i jak była
      brzydka pogoda to dziecko bardzo się nudziło, zero atrakcji, jeden telewizor na
      cały ośrodek, mała świetlica, nie miła obsługa lekarzy, dzieci chorowały i
      zarażały się nawzajem. Tragedia. Zastanów się, czy za te pieniądze nie lepiej
      będzie zrobić badania w CZDz w Warszawie i jechać z dzieckiem na wczasy. Koszt
      pobytu w Szklarskiej Porębie wynosi przecież 1.100 zł., a gdzie jakieś inne
      przyjemności, wycieczki czy łakocie? Zastanów się. Jeżeli będziesz chciała
      wiedzieć coś więcej to mój meil k.mgda0@vp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka