Dodaj do ulubionych

brak jednego jąderka

18.02.07, 22:50
Witam! Mój synek od urodzenia nie ma jednego jąderka, bo mu nie zeszło. Teraz
ma mieć zabieg oczyszczenia kanału z zalążka nierozwiniętego jąderka. Lekarz
mówił, że będzie mieć w przyszłości dzieci. boję się, bo nie wiem jak będzie
wyglądać ten zabieg bo lekarz nic mi jeszcze nie powiedział na ten temat. Czy
któraś z mam ma dziecko z jednym jąderkiem? Proszę o pomoc. Nie wiem jak to
wpłynie w przyszłości na jego płodność.
Obserwuj wątek
    • cuci1 Re: brak jednego jąderka 19.02.07, 10:39
      Mój kuzyn nie ma jednego jadra jest dorosłym facetem ma swoja rodzinę dwójkę
      dzieci ale jest mocno pobudzony seksualnie to sie objawiło w wieku dojrzewania
      teraz musi sie opamiętywać Lekarze do których jeździła ciocia z nim mowili że
      tak sie czasem zdarza
      • 1a6 Re: brak jednego jąderka 19.02.07, 10:54
        moj synek ma jedno jaderko.jak miał roczek usunieto mu ten zalazek.zabiego trwał
        ok 40 min.w sszpitalu bylismy 3 dni.pierwszego dnia-przyjecie,w sumie nic
        takigo.na wieczór badanie przez lekarza chirurga i anastezjologa.od 3 godziny w
        nocy nie mogł nic jesc(na 6 godz.nie mozna podawac nic, nawet wody)rano dostał
        czopek na uspokojenie i wyciszenie(który wcale go nie uspokoil)i kroplówke.i
        pojechał na zabieg.po zabiegu spał prawie cały dzień.ze 2 razy sie przebudził,
        był na wpół przytomy.na drugi dzień wstał i był juz normalny,ale widac było po
        twarzy ze jest taki inny.taki wymeczony.w tym dniu juz wyszlismy do domu.a juz
        na 3 dzień po zabiegu był-normalny-bawił sie.nie widac było ze miał jaki
        kolwiek zabieg.moj synek jeszcze nie chodził,po zabiegu ch7yba nie mozna przez
        tydień chodzic.
        lekarka mi powiedzała zeby dbac o to jedno jaderko.zeby sobie nie stłukł, nie
        przeziebił.zeby siadełko na rowerku miał "dobre".a znowu inny lekarz mi
        pwoeidział zeby zyc noramalnie,wrecz oburzony powiedział "chyba pani go nie
        wsadzi pod klosz".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka