monikakonieczka 02.03.07, 11:52 23 KWIETNIA MAMY ZGŁOSIĆ SIĘ NA ODDZIAŁ KARDIOLOGII NA BADANIA I NA III ETAP OPERACJI.BARDZO SIĘ BOJĘ.CZY KTOŚ Z WAS BĘDZIE W TYM CZASIE NA ODDZIALE? POZDRAWIAM WSZYSTKICH MONIKA,MATEUSZ(HLHS),KINGA I TOMASZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdeczka69 Re: 23.04 ŁÓDŹ 05.03.07, 20:17 Ja chciałam tylko napisać że gdyby była jakakolwiek pomoc potrzebny począwszy od spraw organizacyjnych a skończywszy na wsparciu(a to chyba najważniejsze) to służe swoim czasem i całą swoją malutką osobąJa już jestem po 3 etapie i będe tzrymać kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
monikakonieczka Re: 23.04 ŁÓDŹ 06.03.07, 12:32 dzięki za dobre słowo i pamiętam jak byłaś po ostatniej operacji to rozmawiałyśmy na forum może pamiętasz?Jak będziesz miała czas to może "wpadniesz do nas na oddział bo pamiętam,że mieszkasz w Łodzi.Pozdrawiam serdecznie Monika mama Mateusza(HLHS)i Kingi Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka69 Re: 23.04 ŁÓDŹ 06.03.07, 15:51 tak skojarzyłam od razu. Mieszkam bardzo blisko szpitalaJasne, jak tylko uda mi się wyrwać chwile to oczywiście przyjadę odwiedzić.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa Re: 23.04 ŁÓDŹ 07.03.07, 13:42 hej, Monika bédziemy za Mateuszka trzyma© kciuki, my czekamy nadal na 3 etap. Odpowiedz Link Zgłoś
monikakonieczka Re: 23.04 ŁÓDŹ 08.03.07, 16:08 No cześć dzięki trzymajcie mocno kciuki bo boję się strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
weronika9992 Re: 23.04 ŁÓDŹ 11.03.07, 12:36 Witajcie!! Możę się spotkamy w Łodzi. Ja jadę 12 kwietnia z moją córka Weroniką ona ma zespół FALLOTA. My też się bardzo boimy. Nigdy nie byłam w Łodzi nie wiem jakie warunki są w szpitalu. Czytałam to stronę na temat szpitala w Łodzi, ale to za mało. Bardzo proszę pomóżcie nam się przygotować! Pozdrawiamy Aga mama Weroniki!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka69 Re: 23.04 ŁÓDŹ 12.03.07, 22:13 witam no cóż jesli chodzi o przygotowanie to za wiele nie powiem odnośnie małego dziecka ale prosze sie nie martwić ja byłam w szoku i nadal jestem wspominając lekarzy na kardiologii i przede wszystkim na kardiochirurgii-to sa Anioły nie lekarze przy takich osobach trudno o niepomyślność.w razie jakichkolwiek pytań służe pomocaJa tez mam TOf Odpowiedz Link Zgłoś