gosiabebe 21.04.07, 21:44 co sądzicie o czopkach uspokajajacych ?uzywacie?? a jak tak to pomagaja?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzalus Re: viburcol n 21.04.07, 22:01 Miałam polecone przez pediatrę przy ząbkowaniu ale u nas nie pomogły wcale. Jednak słyszałam i czytałam tu na forum że wiele Mam bardzo sobie chwali te czopki. Wszystko zależy od dziecka. A co sądze?- myślę że wszystko z umiarem jest dozwolone, czopki są homeopatyczne i lekko przeciwbólowe i o ile stosuje się do wskazań lekarza bądź ulotki to nie widzę przeciwskazań a może pomoże Maluszkowi. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: viburcol n 21.04.07, 23:28 U nas sie nie sprawdzily. Ale moze Twojemu dziecku pomoga bo przeciez nie kazdy organizm jest taki sam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
5_zona_grabarza Re: viburcol n 21.04.07, 23:38 myślę, że to zależy od dziecka, mojemu małemu (4 miesiące) pomagają kiedy ma problem z brzuszkiem, zasypia po nich w 5 minut i śpi spokojnie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pinkap Re: viburcol n 22.04.07, 00:46 Ja sobie je bardzo chwale, gdy cos boli naszego syneczka i jest nieposkojny, 15 minut po czopku jest juz lepiej. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kita_76 Re: viburcol n 22.04.07, 07:32 U nas najczesciej sie sprawdza, choc nie zawsze, ja mojej dalam np na chrzest bo balam sie ze nie damy rady i faktycznie byla bardzo grzeczna pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Re: viburcol n 22.04.07, 08:04 u nas pomagają, głównie przy ząbkach. Dziecko robi się spokojniejsze, i mam wrażenie, że też jej lżej. Odpowiedz Link Zgłoś