lula80 Re: JAK TAM SPRAWA PROFESORA PO WCZORAJSZEJ AKCJI 24.06.07, 11:41 Szkoda, że nikt nic nie wie. Program który się zapewne ukaże w TV może być tendencyjny jak większość programów reportażowych gdzie gra się na ludzkich uczuciach i manipuluje faktami. Odpowiedz Link Zgłoś
nadruk Re: JAK TAM SPRAWA PROFESORA PO WCZORAJSZEJ AKCJI 24.06.07, 11:49 Myślę że to nie jest tak, że nikt nic nie wie... Może szkoda o tym pisać? Telewizja potrzebuje show - a my pomocy, może tym razem nie szło to w parze. Odpowiedz Link Zgłoś
pati03 Re: JAK TAM SPRAWA PROFESORA PO WCZORAJSZEJ AKCJI 24.06.07, 15:21 To znaczy że nie poszło tak jak byście chcieli a kiedy można spodziewac się tego w telewizji.Mówiła coś pani Jaworowicz Odpowiedz Link Zgłoś
zumaminka Re: JAK TAM SPRAWA PROFESORA PO WCZORAJSZEJ AKCJI 24.06.07, 16:29 Przyjechałam,popatrzyłam i odeszłam.Odeszłam dlatego,że musiałam i chciałam.Podejście pani Jaworowicz było jak dla mnie nie od przyjeęcia.Czekałam na karteczki z napisami"Płacz","oklaski","buu" i to jej uciszanie dzieci i pretensje do rodziców że się śmieją.Nie wiem jak wyglądało to dalej ale sądząc po ciszy tutaj to pewnie wielu z was wolałoby żeby tego nie emitować.Tez jestem ciekawa czy wspomniano coś o dacie emisji.A reszta z was jakie ma spostrzeżenia? Odpowiedz Link Zgłoś
ola_lignar Re: JAK TAM SPRAWA PROFESORA PO WCZORAJSZEJ AKCJI 24.06.07, 17:09 To jest po prostu taki typ programu, na stronie internetowej pani Jaworowicz można zobaczyć jak wyglądaja wcześniejsze reportaże. To że nas opieprzała ze sie śmiejemy czy rozmawiamy między soba jak ona kręci to miała troche racji, bo faktycznie ona przyjechała kręcić program z Warszawy a tu część gada część sie śmieje a część płacze, to tak troche w sumie dziwnie.... Wiem, że część rodziców była rozczarowana tym w jakim kierunku poszedł program - a poszedł w kierunku sensacji, czyli - co sprawiło ze profesor odszedł. A czy Was to nie interesuje? Myslicie że jest szansa na powrót bez całkowitego wyjaśnienia problemu i rozwiązania go? Chyba nie bardzo. Podstawowym błędem było to, że niektórzy wiedzieli wiecej inni mniej i po prostu trzeba było sie wczesniej spotkac i posłuchać tych rodziców którzy wiedzieli więcej niż reszta - wtedy nie stałoby sie tak jak się stało. Byli po prostu rodzice nastawieni bojowo, którzy chcieli wyjaśnić powody odejścia i do tego dążyli i byli tacy którzy opisywali dramatyczne historie swoich dzieci i chcieli pokazac że one teraz zostały same. I obie te grupy rodziców miały racje, o to tez chyba chodziło pani Jaworowicz, zauważcie, że początkowo słuchała tylko historii dzieci, kręciła dzieci i rozpacz rodziców, dopiero potem zaczęła doszukiwać się powodów odejścia profesora i szła w kierunku konfliktu. Fakt najważniejsze w tym programie miały być dzieci, ale czy jest szansa na rozwiazanie tej sytuacji bez pokazania prawdy, bez względu na to jaka ona jest? Tak naprawde nie wiemy dlaczego doszło do takiej sytuacji więc moze faktycznie trzeba to raz a porządnie wyjasnić i może wtedy będzie szansa na zmiane i zyskaja dzieci, bo chyba o to wszystkim rodzicom chodzi. A emisja ponoć 3 lipca. Olka Lignar Odpowiedz Link Zgłoś
mateo1706 Re: JAK TAM SPRAWA PROFESORA PO WCZORAJSZEJ AKCJI 27.06.07, 22:46 muszę się zgodzić w pełni z tym co napisałaś, mam podobne odczucia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polibius A nie mówiłam? 24.06.07, 20:22 Kilka dni temu uprzedzałam Was o programie p. Jaworowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba1206 Re: A nie mówiłam? 24.06.07, 20:56 jetem podbnego zdania co zumianka. rozczarowałam się i tyle. oby tylko ktoś to autoryzował.....bo az się bojeee.. marta Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulinka2 Re: A nie mówiłam? 24.06.07, 22:31 Może poczekajmy z tymi komentarzami na emisję. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaadama4 Re: A nie mówiłam? 24.06.07, 23:42 Niestety, nie ma możliwości autoryzowania takich programów. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba1206 E.JAWOROWICZ 03.07.07, 06:54 zgodnie z programem TVP dzis nic nie bedzie o szpitalu program.tvp.pl/2,6128655,000000.html chyba,że macie jakies inne info??? Odpowiedz Link Zgłoś
grundi1 Re: E.JAWOROWICZ 03.07.07, 07:52 Część studyjna programu zostanie nagrana w dniu dzisiejszym o godzinie 12.00, natomiast emisja całości planowana jest pod koniec lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
grundi1 Re: E.JAWOROWICZ 03.07.07, 15:16 program "Sprawa dla reportera" składa się z dwóch części - nagrywanej "w terenie" czyli to co było w Szpitalu 22 czerwca i dyskusji w studio, gdzie zaproszeni goście i przedstawiciele obu stron przedstawiają swoje racje. Dyskusja w TVP właśnie się skończyła, emisja programu będzie 31 lipca 2007 roku, zapraszam do oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
zumaminka Re: E.JAWOROWICZ 03.07.07, 15:31 Cholerka nie widziałam czy są jakieś powtórki???Co mówili i kto uczestniczył w programie jesli mogę prosić o info. Odpowiedz Link Zgłoś