monikaa13 30.11.07, 14:34 Proszę tylko nie kasujcie mojego wątku, wiem że jest Zdrowie dziecka, ale ja chcę zapytać tutaj. Moja córka ma kaszel i katar co mogę jej podać, ma roczek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: chore dziecko - POMOCY! 30.11.07, 14:53 napisz dokładniej objawy, jaki katar, temperatura, jaki kaszel, jak często kaszle, jakieś dodatkowe objawy teraz możesz podać Oscillococinum 1/3 fiolki do buzi(właściwie podaje się to jak najwcześniej ,zanim infekcja się rozwinie) możesz postawić 1 bańkę na plecy forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: chore dziecko - POMOCY! 30.11.07, 14:53 Ja w takim przypadku podaję Cebion, Euphorbium do nosa i maść majerankową pod nos, na kaszel Stodal. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: chore dziecko - POMOCY! 30.11.07, 14:55 loola_kr napisała: > Ja w takim przypadku podaję Cebion, Euphorbium do nosa i maść > majerankową pod nos, na kaszel Stodal. ja tezmoze tez byc syrop prawoslazowy i zwykla wit. C- Juvit; i herbatka z lipy Odpowiedz Link Zgłoś