dyzurna 05.05.08, 22:23 wybieram sie na pneumokoki z 2 latka , i musze wziasc wolne z pracy. czy lepiej zaszczepic do popludnia czy po drzemce po poludniu. z punktu widzenia medycznego ktora pora dnia jest lepsza, a moze nie ma zadnej roznicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phantomka Re: lepiej szczepic rano czy wieczorem 05.05.08, 22:35 Moja lekarka poleca mi przychodzenie rano i raczej na poczatku/w srodku tygodnia, nie na weekend, zeby w razie czego reagowac u swojego lekarza na reakcje poszczepienne. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: lepiej szczepic rano czy wieczorem 05.05.08, 22:43 W naszej przychodni godziny szczepień są ustalone 11-13. Można oczywiście się umówić wcześniej czy później ale po 16 nie szczepią. Nasza lekarka nic nie mówiła, że to ma znaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: lepiej szczepic rano czy wieczorem 06.05.08, 09:33 u nas szczepią i rano i po południu, ja wolę po południu bo jak młoda marudzi to po prostu idzie wcześniej spać a rano już zwykle po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: lepiej szczepic rano czy wieczorem 06.05.08, 13:45 chyba zdecyduje sie na rano, przynajmniej nie bede musiala brac wolnego dnia w pracy tylko sie po prostu spoznie. dzieki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś