farfalina 13.11.08, 11:35 witam,jak tylko uparamy sie z infekcja chcialabym zaczac podawac coreczce te witaminy.Glownie z racji,ze moja corka nie lubi zadnych warzyw i tylko 2 owoce czy Wasze pociechy biora taklie witaminki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilka2004 Re: multi sanostol 14.11.08, 08:24 biorą albo syropek albo tabletki musujące i bardzo im smakuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: multi sanostol 14.11.08, 09:16 Córka brała, ale po dłuższym stosowaniu dostawała wysypki, to samo po Kinder Biovitalu. W tych syropach jest jednak mnóstwo chemii i sztucznych barwników i coś z tego musiało ją uczulać. Przestałam podawać i nie planuję stosować w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: multi sanostol 14.11.08, 09:23 MOi dostaja ale po infekcjach przez ok. 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
farfalina Re: multi sanostol 14.11.08, 09:24 wlasnie tego sie obawiam,tej chemii oczywiscie wolalabym cos naturalnego ale trudno jej przemycic witaminki. Odpowiedz Link Zgłoś
velvetina25 Re: multi sanostol 16.11.08, 11:29 Mojemu synkowi podawałam multi sanostol, ale po ok. 2 tygodniach dostał potężnego kataru i wysypki. Wiec odstawiłam. To samo dzialo sie po bioaronie c. Odpowiedz Link Zgłoś