Dodaj do ulubionych

vermoox-rano czy wieczorem

29.12.10, 13:56
planuje rozpocząc odrobaczanie mojego synka, siebie i męża, pediatra przypisała vermox dla nas wszystkich, zapomniałam spytac sie kiedy lepiej podac tabletke rano czy wieczorem, prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • mamaivcia Re: vermoox-rano czy wieczorem 29.12.10, 14:20
      ja dostałam rozpiskę dla syna, że i rano i wieczorem po tabletce ma dziecię moje przyjmować przez 3 dni
    • budzik11 Re: vermoox-rano czy wieczorem 29.12.10, 14:29
      Pora dnia nie ma znaczenia, ważne tylko, zeby dobę przed podaniem leku i dobę po być na ścisłej beztłuszczowej diecie, bo tłuszcz ogranicza działanie leku.
      • ullanna Re: vermoox-rano czy wieczorem 29.12.10, 14:39
        dzieki dziewczyny
    • iza232 Re: vermoox-rano czy wieczorem 29.12.10, 14:55
      Ja podawałam w różnych porach dnia i na żadnej beztłuszczowej diecie też nie byliśmy(pierwsze słyszę), pediatra o niczym takim nie wspominała. A już drugi raz braliśmy vermox na owsiki.
      • ullanna Re: vermoox-rano czy wieczorem 29.12.10, 20:19
        my tez wezmiemy na owsiki, i kolezanka raz wzieła ale inny lek wieczorem i nocke miała z głowy przesiedziała rodzinka w łazience radziła mi by wziasc rano wiec dlatego sie pytam
        • iza232 Re: vermoox-rano czy wieczorem 29.12.10, 20:30
          Na owsiki miałam brać (cała rodzina znaczy się) jedną tabletkę teraz, drugą za 2 tygodnie a trzecią za 4 tygodnie. Żadnej diety nie stosowaliśmy, owsiki wyginęły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka