lea-1
03.03.11, 20:00
Mam problem zdrowotny z synkiem, od kiedy zaczął chodzic do przedszkola czesto jest chory!Najpier zaczęło się od zapalenia ucha 2 razy!nastepnie świsty w oskrzelach! Od pażdziernika był juz na 7 antybiotykach ostatni brała 2 tygodnie temu!Po 2 tygodniowej nieobecności poszedł do przedszkola na 3 dni i wczoraj temperatura 39, dzis 38 rano w południe 35 teraz wieczór 37, 5.Były wizyty u laryngologa, przepłukiwanie uszu i laryngolog powiedział ,że syn ma alergiczny niezyt nosa! Faktycznie ciągle katary( nos zapchany) i zapalenie uszu gotowe! Wizyta u alergologa-testy skórne wykazałay alergie na roztocza! Syn dostaje singulair5, xyzal, flixotide,i avamis lub buderin do nosa w razie potrzeby, płukanie codziennie nosa woda morska. Niestety ja efektów podawania leków nie widzę, nie wiem juz co robić? Jakie badania wykonać?dodam że mam córke uczulona na trawy, pierze, zboza, roztocza,i jest obecnie od roku na odczulaniu, na poczatku widziałam u niej poprawe teraz juz nie!Córka jednak łapie mniej infekcji niż syn, i nie chorowała tak często jak mały! Alergia u niej wyszła w wieku 9lat ale obywało się bez tylu leków, dopiero potem czesciej łapała oskrzela i podjełam decyzje o odczulaniu.