ndowson 07.10.04, 14:33 czy ktoraz z was spotkala sie z taka pozycja na rynku? bede wdzieczna za wszelkie informacje. D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruffa Re: ksiazka kucharska dla alergikow???? 07.10.04, 14:57 Mam kilka w których sa takie przepisy. Objecałam ta strone. Domene mam, chłop pisze progam (chyba jest już gotowy) tylko ja niestety mam sajgon ostatnio w pracy i wieczorami jestem padnieta. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: ksiazka kucharska dla alergikow???? 07.10.04, 15:07 aaaaa!!! to Ty Kruffko mialas te ksiazke robic! a poszlo na Kerstink )) no wlasnie, kiedy bedzie? zycie byloby latwiejsze z taka ksiazeczka... a potem moglybysmy ja wydac i zrobic kupe kasy. wlasnie! Kruffa, robimy biznes!!! jutro umawiamy sie z wydawca! Odpowiedz Link Zgłoś
agasza16 Re: ksiazka kucharska dla alergikow???? 07.10.04, 18:09 wy sie dziewcdzyny nie smiejcie, ale taka ksiazka to naprawde bylby HIT! Nalezaloby ja tylkodobrze rozpropagowac wsrod mam alergicznych dzieci! A przeciez tych dzieci bedzie coraz wiecej i wiecej... A biedne mamy potrzebuja pomocy i pomyslow na jedzenie - same dobrze wiecie z autopsji Zastanowcie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
anusiamilusia Mam taką książkę 07.10.04, 18:16 "moje dziecko jest na diecie" autorka Monika Beck-Pietrzak, bardzo duzo przepisow dla alergikow roznego rodzaju.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kerstink Re: ksiazka kucharska dla alergikow???? 08.10.04, 07:36 Rowniez mam lub obejrzalam troche ksiazek. Wymieniona ksiazka Pani Beck-Pietrzak, troche przepisow w 'Alergie pokarmowe'. Poniewaz jednak nie musimy sie tak strasznie ograniczac jak w tych ksiazkach, i najbardziej potrzebne sa mi pomysly na kanapki, to niewiele z nich korzystam. Przydatne sa przepisy wege (pasty na chleb). Poza tym kupuje czasopisma typu 'Kuchnia', "Moje gotowanie' - zawsze jakis jeden lub dwa przepisy sie przydadza. Najbardziej cenne ksiazeczki to mam po niemiecku. Te ksiazeczki sa dla dzieci z AZS, proste przepisy. I jak kruffa ze swoim 'chopem' skoncza co zaczeli, to troche z tych przepisow mam zamiar przetlumaczyc. Poza tym troche ksiazek o 'zdrowym' jedzeniu, np. zupa z pszenicy. Teraz juz tak sie nie zachwycam tym, ale dla mnie byl to bardzo ciekawy eksperyment, gotowac godzinami pszenice (smierdzialo), a jednak smakowalo. Patysko, ja sie tez zdziwilam. Kerstin Odpowiedz Link Zgłoś