Dodaj do ulubionych

Transfer factor

18.10.04, 10:30
CZy któraś z mam stosowała może to cudo u dziecka? Podobno naprawia system
immunologiczny.Ponieważ u naszych dzieci tenże system działa
nieprawidłowo,może warto by spróbować?Jest to wyciąg z siary.
Może znajdzie się ktoś chętny na eksperymenty?
Obserwuj wątek
    • agnieszka30 Re: Transfer factor 18.10.04, 16:27
      Zaczelam podawac Transfer Factor mojej 3.5 letniej corce za namowa naszej pani
      dokor. Rowniez niesamowicie zachwala ten preparat i twierdzi ze naprawde daje
      on widoczne efekty.Podaje go corce dopiero tydzien czasu wiec jeszcze sama nic
      nie moge o nim konkretnego powiedziec.Poczekamy zobaczymy. Pozdrawiam smile
      • basia7216 Re: Transfer factor 19.10.04, 09:53
        Moja córka ma też 3,5 roku.Ile dziennie podajesz?Napisz proszę za jakiś czas
        jakie efekty?
        • agnieszka30 Re: Transfer factor 19.10.04, 11:29
          Moja dokladnie ma 3.8 smilePodaje 2 razy dziennie po 2 kapsulki. Z wielkim trudem
          wlasciwie bo cora marudzi ze niedobre sad Dam znac za jakis czas czy beda jakies
          efekty smile Pozdrawiam .
          • basia7216 Re: Transfer factor 19.10.04, 11:57
            Dokładnie,moja też ma 3,8 (z lutego).
            • e-ivetta Re: Transfer factor 26.10.04, 21:34
              Czy są już jakieś efekty tego eksperymentu smile Sama się nad tym zastanawiam, bo
              w końcu tonący brzytwy się chwyta a skoro nie zaszkodzi i nie trzeba odstawiać
              leków to może warto spróbować? Co Wy na to?
              • e-ivetta Re: Transfer factor 27.10.04, 10:02
                Znalazłam w internecie coś interesującego na ten temat i już jednak nie
                zamówię. Przeczytajcie webhome.idirect.com/~anin/o_pseudolekarstwach.htm
    • marill1 Re: Transfer factor 18.10.04, 16:47
      Ja o czymś innym, ale może ktoś słyszał...
      Moja krewna mieszka w Serbii i wozi tamtejszym znajomym polską naftę pitna
      (podobno nasza jest najlepsz)Jest to lek homeopatyczny m.in. na
      chorobyalergiczne,skórne. nie próbowałam choć ona się dziwi bo to podobno takie
      skuteczne. Czy wiecie coś na ten temat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka