justi-na79 17.09.08, 21:49 Chciałabym zapisać dziecko do jakiegoś dobrego pediatry w Medicover. Jeśli ktoś zna lekarza godnego polecenia, to będę wdzięczna za informację. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minoque77 Re: Poszukuję dobrego pediatry w Medicover 30.10.08, 15:54 Ja tez podlacze sie do prosby . Mnie chodzi o Medicower na Rakowickiej . Odpowiedz Link
jacek_jzn Re: Poszukuję dobrego pediatry w Medicover 23.12.08, 15:50 Zdecydowanie dr Małgorzata Maj-Pucek, Pozdrawiam, Jacek Odpowiedz Link
nosekwnosek Re: Poszukuję dobrego pediatry w Medicover 27.12.08, 20:16 Zgadza się, dr Maj-Pucek na Domaniewskiej. Odpowiedz Link
tiny.com Re: Poszukuję dobrego pediatry w Medicover 23.01.09, 08:54 Ja polecam dr Andrzeja Tomika, Medicover Domaniewska. Bardzo cieply, mily, kompetentny lekarz. Odpowiedz Link
drosophilka Re: Poszukuję dobrego pediatry w Medicover 16.01.10, 00:07 Ja natomiast dr Tomika odradzam. Miły i kompetentny,jeżeli przychodzimy z dzieckiem zdrowym na kontrole. Jak pojawiają się problemy stał się arogancki, wyniosły i zamiast leczyć dziecko, szukać przyczyn ignoruje objawy i liczy chyba na to, że samo przejdzie. Ponad miesiąc leczył mi dziecko. Nie wyleczył. Dokonał tego inny lekarz (poza medicover) w 3 dni (Wystarczyło wysłuchać dokładnie rodzica i podjąć docelowe leczenie choroby a nie objawów). Zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link
asjula1 Re: Poszukuję dobrego pediatry w Medicover 06.03.09, 09:43 A ja dra Okrzeje. Jakis taki jest, przyjemny:) Odpowiedz Link
miniaturka Re: Poszukuję dobrego pediatry w Medicover 26.03.14, 00:26 Jak dla mnie dr Okrzeja to absolutny mistrz :) Doświadczony, wyważony, komunikatywny, z rewelacyjnym podejściem do dzieci i najzwyczajniej w świecie sympatyczny :) Trafiłyśmy do niego przypadkiem, kiedy Zo miała kilka miesięcy i do dziś (6 lat) jesteśmy mu wierne - mam do niego 100% zaufanie. Co ma być, to będzie - Zosię biorę wszędzie ... Odpowiedz Link
kruszt Re: Poszukuję dobrego pediatry w Medicover 17.04.09, 06:38 Zdecydowanie dr Maj-Pucek Odpowiedz Link
balbina200 Re: Poszukuję dobrego pediatry w Medicover 19.05.09, 15:41 Absolutnie p. dr Kraszewska - Ochota. Tylko dość trudno się do niej zapisać. Zmieniłabym dla niej centrum medyczne, jeśliby poszła do innego:-) Odpowiedz Link