izado 10.11.04, 09:57 Drogie Grupowiczki, czy możecie mi jakiegoś poradzić w tym rejonie? Nasza pediatra ponoć ma duże doświadczenie itd., ale wolę się upewnić u specjalisty. Iza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bb12 Re: alergolog - Śląsk 11.11.04, 10:17 Prywatnie[państwowo w klinice]dr Małgorzata Lacheta przyjmuje w Katowicach przy ul.Opolskiej 11.Bardzo dobra,miła ,z podejściem do dziecka. Rejestracja telefoniczna na dokładną godzinę.Jeśli chcesz poszukam nr telefonu. Ja jestem z Rybnika.U nas najlepszą renomą cieszy się dr B.Ochojska,niestety nie przyjmuje prywatnie,na pierwszą wizytę czeka się długo[4-5 mies.].Ja jestem b.zadowolona z prowadzenia dziecka przez tą panią. Odpowiedz Link Zgłoś
izado Re: alergolog - Śląsk 12.11.04, 20:28 Dzięki. Numer telefonu juz znalazłam Czy ta pani doktor z Katowic od razu zabiera się do leczenia z "grubej rury", tzn. sterydami, lekami antyhistaminowymi, czy jest raczej ostrożna i stosuje je w ostateczności? Pozdrawiam, Iza Odpowiedz Link Zgłoś
bb12 Re: alergolog - Śląsk 13.11.04, 18:53 Moje dziecko ma b.silną alergię.Zaczęłam u niej leczyć dziecko,bo polecono mi ją w szpitalu gastroenterologicznym. Pamiętam,że zmieniła [wtedy u małego dziecka]lek antyhistaminowy na ketotifen i przepisała maść robioną na zamówienie w aptece. Robi testy z naturalnych pokarmów. Zmieniłam lekarza,bo dostałam skierowanie od laryngologa.Pani u której leczę teraz dzieckojest tak samo kompetentna,nie płacę,odległość do przychodni nie przekracza 15 min. Co do sterydów trudno mi się wypowiadać,bo moja córka ma alergię wielonarządową [w tym astmę]. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskanr1 Re: alergolog - Śląsk 15.11.04, 10:09 Witaj! Moi rodzice mieszkają niedaleko Rybnika,więc może się wybiorę do tej pani alergolog z Rybnika?Możesz mi podać nr tel do niej albo adres? Według Ciebie lepiej wybrać się do K-c czy Rybnika? Muszę mieć skierowanie do alergologa? Pozdrawiam. Sabina Odpowiedz Link Zgłoś
bb12 Re: alergolog - Śląsk 15.11.04, 22:00 Alergolog pani Barbara Ochojska nie przyjmuje prywatnie.Trzeba mieć skierowanie.Na pierwszą wizytę czeka się długo. Pracuje w Specjalistycznej Przychodni przy ul.Byłych Więźniów Politycznych. Do dr Lachety możesz wybrać się prywatnie,ul.Opolska 11[okolice PKP]tel.20 37 263 .Rejestracja na określoną godz. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskanr1 Re: alergolog - Śląsk 15.11.04, 23:09 dziękuję bardzo za informację. Pozdrawiam.Sabina Odpowiedz Link Zgłoś