Dodaj do ulubionych

brązowe plamienia

13.07.11, 19:49
Witam. Mam mały problem, otóż ostatnią miesiączkę miałam około 2,5 tygodnia temu. ale od kilku dni mam takie brązowe plamienia a dziś pojawiło się trochę krwi jednak ta krew znów zmieniła się w brązowe delikatne plamienia.na dodatek od czasu ostatniej miesiączki bolą mnie piersi szczególnie po zewnętrznej stronie i mam zaparcia. Zrobiłam już 2 testy ciążowe jednak oba były negatywne. umówiłam się już do ginekologa na 26 lipca jednak nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć? Może któraś z Was miała podobne objawy.....
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: brązowe plamienia 13.07.11, 20:06
      ale objawy czego?
      • andzia84-to-ja Re: brązowe plamienia 14.07.11, 17:50
        no właśnie sama nie wiem czego....myślałam że może któraś z Was coś takiego miała....a jeszcze wrócę do tamtego wpisu....dziś właśnie dostałam okres ale jest jakiś dziwny, niby brzuch boli ale leci tylko delikatnie, nie tak jak zawsze.....zaczynam się martwić czym to może być spowodowane....????
    • lidek0 Re: brązowe plamienia 13.07.11, 21:52
      Może to niedomoga lutealna, są właśnie w tym okresie takie plamienia. Lekarz pewnie zleci stosowne badania
    • niekochana91 Re: brązowe plamienia 21.07.13, 17:43
      Witam. Też mam podobny problem tylko, że mam normalnie miesiączkę, trwa ok 4-5 dni przy czym pierwsze dwa dni mam obfite plamienia a pozniej ok 5 dni brazowe plamienia, nie ma tego duzo ale jest i mnie to niepokoi. W ciąży nie jestm bo tak mam juz pare miesiecy. Poradzcie cos. Z gory dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka