11.01.05, 14:48
Chciałam zebrać opinie na temat sinlacu, czy uczula czy nie......napiszcie
coś na ten temat
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • hanna73 Re: SINLAC 11.01.05, 15:02
      a ja bym chciala sie dowiedizec, co to w ogole jest ten SINLAC bo tu dopiero
      poznalam ta nazwe. czy to rodzaj sztuczneg mleka?
      • julamimi Re: SINLAC 11.01.05, 15:08
        raczej rodzaj kaszki, do kupienia tylko w aptekach
        dla nas rewelacja - Julki nie uczula i bardzo malej smakuje (jeszcze sie nie
        zdarzylo, zeby odmowila zjedzenia, jak na nic innego nie ma apetytu to ratuje
        nas sinlac smile
    • kruffa Re: SINLAC 11.01.05, 15:07
      Sinlac opiera się w głównej mierze na ryżu i mączce chleba świętojańskiego.
      Jeśli dziecko nie jest uczulone na ryż - można wypróbować.
      Kaszka jest smaczna, choć moja córka samej nie lubi.

Kruffa
      • mamagrzesia4 Re: SINLAC 12.01.05, 20:59
        mojemu Grzesiowi(15mies) bardzo smakuje ale niestety zaraz po zjedzeniu ma
        rozwolnienie
    • hanna73 Re: SINLAC 11.01.05, 15:12
      od ktorego miesiaca? i czy skoro w aptekach, to na recepte? ile to kosztuje?
    • setia Re: SINLAC 11.01.05, 15:19
      A moje dziecko nie chce go tknac (Sinlacu) i w sumie ma racje. Ja naprawde nie
      widze zadnej rewelacji w tym produkcie. A dodatek cukru i kwasku cytrynowego
      zniecheca mnie calkowicie. Nawet mi samej nie smakuje.
      Pozdrawiam Kasia.
      • gaga122 Re: SINLAC 11.01.05, 15:44
        sinlac nie jest na receptę, we Wrocławiu kupiłam go w hipermarkecie Carrefour,
        kosztuje ok.18 zł.(duża paczka)
      • hanna73 Re: SINLAC 11.01.05, 15:45
        a to i moj tego nie tknie.
    • margarettka Re: SINLAC 11.01.05, 15:56
      U nas jak najbardziej sinlac sie sprawdzil. Jest to smaczna i pozywna kaszka
      dla dzieci nawet z alergia. Ignas od kilku miesiecy je to na kolacje i potem
      smacznie spi do 5-6 rano. Bardzo mu to smakuje. Sinlac rozrabia sie z woda.
      Mozna go kupic praktycznie w kazdym hipermarkecie, wcale nie tylko w aptece (w
      aptece jest zreszta drozszy). Kosztuje ok 18 zl.
      • hanna73 Re: SINLAC 11.01.05, 17:05
        a czym ta kaszka rozni sie od zwyklej kaszki ryzowej? pozywniejsza jest czy jak?
        • margarettka Re: SINLAC 11.01.05, 19:05
          przede wszystkim skladem, jest pozywniejsza, ma wiecej witamin i pozytywnych
          skladnikow.
    • zaga25 Re: SINLAC 11.01.05, 22:30
      Witajcie. Dla nas bomba ten sinlac. Można z niego wyczarować pyszne naleśniczki
      z dodatkiem mąki ryżowej. Ja posypuję je owocami i mój Samuelek się nimi zachwyca.
      Gosia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka