ada.dobra 13.01.05, 10:09 WItam, mam pytanko czy wiecie gdzie można kupić pościel tzn. kołdrę poduszkę materac dla alergików, dzieci z astmą. Interesuje mnie Warszawa okolice W-wy. Z góry dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izado Re: Pościel dla alergików 13.01.05, 11:26 Ja kupiłam pościel w sklepie Jysk. Adresy sklepów w W-wie znajdziesz tu: www.jysk.pl/butikker.htm?regionid=7 Iza Odpowiedz Link Zgłoś
zosia888 Re: Pościel dla alergików 13.01.05, 15:14 Ja kupilam za posrednictwem internetu, jest taka firma w Lodzi, nie moge sobie teraz przypomniec nazwy, cos na "A", chyba. Bylo tutaj o niej sporo na forum, solidna forma i dobra jakosc Odpowiedz Link Zgłoś
track4demos Re: Pościel dla alergików 13.01.05, 15:20 potwierdzam, co do firmy z łodzi,podaję telefon: 6377918 Odpowiedz Link Zgłoś
bruksia Re: Pościel dla alergików 13.01.05, 18:16 czy możecie coś powiedzieć o tej pościeli. czy działa cuda Odpowiedz Link Zgłoś
zosia888 Re: Pościel dla alergików 17.01.05, 11:46 U nas posciel oczywiscie nie zdzialala cudow, ale zawsze mozna sobie tlumaczyc, ze moze byloby gorzej... Poza tym nie trzeba tak czesto zmieniac poscieli. Wczesniej zmienialam codziennie i zamrazalam, a teraz (hurra!!) co drugi dzien ). To i tak ulga . Odpowiedz Link Zgłoś