Dodaj do ulubionych

Balneum Intensive

07.03.05, 20:17
Jestem już załamana. Niewystarczy, że co chwila mam jakieś wpadki w diecie i synek cierpi, jest cały obsypany, to jeszcze "przyfanzoliłam" mu Balneum Lotion po kąpieli. Póbkę dostałam w aptece. Czytałam na forum, dużo z Was chwali ten kosmetyk, natomiast mój synek zareagował tragicznie. Całe ciałko zaogniło się, płacz, przypuszczam, że go piekło fest. Mam juz dość, że nie radzę sobie z tym wszystkim, i zamiast mu ulżyć, to ja, własna matka przysparzam mu cierpienia. Pewnie soja, lub ceramika go uczuliła. Więc uważajcie, bo nie każdemy służy. Bądź tu mądry i pisz wiersze....
Obserwuj wątek
    • lusia8 Re: Balneum Intensive 07.03.05, 21:18
      Strasznie ci współczuje i wyobrażam sobie co przeżywasz. Mam podobne problemy
      ze swoimi dziećmi. Nie napisałaś w jakim wieku jest twoja dzidzia, bo kosmetyk
      o którym piszesz może być stosowany u dzieci powyżej roku (wogóle wszystkie
      kosmetyki z tej serii). Najbezpieczniejsze są kosmetyki SVR seria Topialise dla
      atopowej skóry. Może spóbujesz tego. Dla mnie są to kosmetyki rewelacyjne.
      Nie poddawaj się i pamiętaj, że najważniejsze co możesz teraz dać swojej dzidzi
      to twoje mleczko, nawet z małymi wpadkami. To zaprocentuje w przyszłości. Mój
      synek skończył już rok i jest dużo lepiej. Tego też ci życzę.
      • agi777 Re: Balneum Intensive 07.03.05, 21:29
        Dziekuję Ci bardzo za te słowa. Najgorsze jest to, że jestem zła na siebie, że nie sprawdziłąm tego dokłandie. Miałam w saszetce (próbka) a tam z informacją skąmpo. A w aptece bedąc po prostu nie pomyślałam. Mój synek ma 9 miesięcy i niestety mało który kosmetyk mu pomaga. Właśnie skończyły sie nam próbki od pani doktór SVR Topialise i niestety u nas i ten kosmetyk sie nie sprawdził. Kupiłam też Pchysiogel, ale i to nie to. Po Exomedze też specjalnie nie widziałam zmian, nie wiem co stosować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka